Πυροβολισμοί κοντά στην Τροχαία Αττικής κατά την απόπειρα απόδρασης κρατουμένου

Πυροβολισμοί κοντά στην Τροχαία Αττικής κατά την απόπειρα απόδρασης κρατουμένου
Μάνος Φραγκιουδάκης

Σε συναγερμό η Αστυνομία ύστερα από πυροβολισμούς κοντά στην Τροχαία Αττικής-Αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα για να ακινητοποιήσει Γεωργιανό δραπέτη

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Παναγιωτίδης, Μάνος Φραγκιουδάκης

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία ύστερα από πυροβολισμούς κοντά στην Τροχαία Αττικής στην οδό Δελιγιάννη. Στο σημείο σπεύδουν συνεχώς περιπολικά της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συμβατικό όχημα του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου μετέφερε με φυλακιστήριο δύο Γεωργιανούς, τον έναν για τις φυλακές Κορυδαλλού και τον άλλον για τις φυλακές Ναυπλίου.

 

Κάποια στιγμή επί της οδού Δεληγιάννη, σχεδόν έξω από την Τροχαία Αττικής, ο ένας από τους δύο κατάφερε να βγάλει το χέρι απ’ τις χειροπέδες καθώς ήταν δεμένος μαζί με τον συγκατηγορούμενό του, άνοιξε το παράθυρο του υπηρεσιακού οχήματος και τράπηκε σε φυγή ανάμεσα στους σαστισμένους διερχόμενους οδηγούς.

Ο ένας από τους αστυνομικούς τον κατεδίωξε και πυροβόλησε στον αέρα για να τον εκφοβίσει. Μετά από καταδίωξη κατάφερε να τον ακινητοποιήσει επί της οδού Ψαρών, ρίχνοντάς τον στο έδαφος και περνώντας του εκ νέου χειροπέδες.

Μάνος Φραγκιουδάκης

 

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στην κάμερα του News 24/7 το περιστατικό: «Ξαφνικά είδαμε δυο άτομα να τρέχουν, ο ένας ήταν αρκετά νέος. Πήγαινε προς την Τροχαία και κάποιος άλλος που ήταν από πίσω του άρχισε να ρίχνει δυο πυροβολισμούς στο φανάρι και μέχρι να περάσουν στην Τροχαία απέναντι έπεσαν άλλοι τρεις πυροβολισμοί. Ξαφνικά χάθηκαν. Ο ένας κυνηγούσε τον άλλον. Έτρεχαν ανάμεσα στα αυτοκίνητα, πέρασαν απέναντι και από ότι μάθαμε έγινε σύλληψη σε έναν δρόμο εδώ από πίσω, στην Ψαρών».

Η στιγμή που ο δεύτερος κρατούμενος οδηγείται στην Τροχαία Αττικής:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα