Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 32χρονος και ο αδερφός του

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 32χρονος και ο αδερφός του
ΙΝΤΙΜΕ

Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης ο 32χρονος που άνοιξε πυρ χθες στη Θεσσαλονίκη και ο 29χρονος αδερφός του.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (8/6) τα δυο αδέλφια που συνελήφθησαν από αστυνομικούς ύστερα από περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή Φοίνικας Θεσσαλονίκης.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες χασίς και κοκαΐνης, αλλά και αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Πρόκειται έναν 32χρονο και τον 29χρονο αδελφό του στους οποίους ανμένεται να ασκηθεί ποινική δίωξη, όπως αναφέρι το Grtimes.gr.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 32χρονος συνελήφθη μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών, καθώς νωρίτερα είχε πυροβολήσει τόσο στον εσωτερικό κοινόχρηστο χώρο του σπιτιού όπου διαμένει στην περιοχή της Καλαμαριάς, όσο και έξω από αυτό.

Σε βάρος του  σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς για παραβάσεις των Νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Μετά από τους πυροβολισμούς, διέφυγε με αυτοκίνητο και αφού αρχικά προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης με άλλο όχημα, τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Δερβενίου, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε 1 πιστόλι με γεμιστήρα και 1 φυσίγγιο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 23 κιλά και 83 γρ. κάνναβη, 1 κιλό και 224 γρ κοκαϊνης, μια λευκή ουσία  356 γραμμαρίων, 16.195 ευρώ, 2 ζυγαριές ακριβείας και ηελκτρονικές συσκευές.

Στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθη και ο 29χρονος αδελφός του, ο οποίος διέμενε το τελευταίο διάστημα στο ίδιο διαμέρισμα, ενώ σημειώνεται ότι έχει απασχολήσει πολλάκις τις αστυνομικές αρχές στο παρελθόν για περιπτώσεις εμπορίας ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα