Εμπρησμοί επτά αυτοκινήτων στο Κολωνάκι – Πυρπόλησαν ΙΧ και στη Θεσσαλονίκη

Εμπρησμοί επτά αυτοκινήτων στο Κολωνάκι – Πυρπόλησαν ΙΧ και στη Θεσσαλονίκη
Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο Eurokinissi

Άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά σε 7 σταθμευμένα οχήματα στο Κολωνάκι - Ανάλογο περιστατικό και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στη διασταύρωση Βασιλίσσης Όλγας και Βικοπούλου.

Εμπρηστική επίθεση σε 7 σταθμευμένα αυτοκίνητα, στη συμβολή των οδών Δημοχάρους και Παπαδήμα, στο Κολωνάκι, σημειώθηκε 10 λεπτά πριν τις 4 τα ξημερώματα, από άγνωστους δράστες.

Το περιστατικό σημειώθηκε ξημερώματα πίσω από το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, μόλις 4 τετράγωνα από την αυστηρά φυλασσόμενη Πρεσβεία των ΗΠΑ.

Από την εμπρηστική επίθεση υπέστησαν καταστροφή τα οχήματα που ήταν σταθμευμένα στο ίδιο σημείο και εντοπίστηκε ένα άδειο μπουκάλι με υπολείμματα εύφλεκτου υγρού. Οι δράστες φαίνεται πως περιέλουσαν τα οχήματα και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά.

Στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα που κατάφεραν να σβήσουν τις φωτιές μετά από περίπου μιάμιση ώρα. 

Το περιστατικό διερευνάται από την Κρατική Ασφάλεια και ενδεχομένως να εντάσσεται στο σχέδιο «αποκέντρωσης» των χτυπημάτων ομάδων αντιεξουσιαστών ως μία μορφή αντιποίνων για τις αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια.

Εμπρησμοί και στη Θεσσαλονίκη

Ανάλογο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα  και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου στη διασταύρωση των οδών Βασιλίσσης Ολγας και Βικοπούλου, άγνωστοι πυρπόλησαν τρία αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Τις φωτιές έσβησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version