Σεισμός στη Σάμο: Ένας 14χρονος και μια 63χρονη τραυματίες μεταφέρονται στην Αθήνα

Σεισμός στη Σάμο: Ένας 14χρονος και μια 63χρονη τραυματίες μεταφέρονται στην Αθήνα
Μικρό τσουνάμι στη Σάμο AP

Ο 14χρονος θα αεροδιακομιστεί από τη Σάμο στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία πέρα από τον τραγικό θάνατο των δύο μαθητών, έχει καταγραφεί και ένας σοβαρός τραυματισμός ενός 14χρονου αγοριού, που επίσης την στιγμή που περπατούσε στον δρόμο υποχώρησε ένας τοίχος και του καταπλάκωσε τα πόδια, προκαλώντας σοβαρά κατάγματα και στα δύο του κάτω άκρα.

Ο 14χρονος θα αεροδιακομιστεί από τη Σάμο στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού» , σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Επίσης γίνεται γνωστό ότι θα αεροδιακομιστεί επίσης 63χρονη με κάταγμα ζυγωματικού και μερική ρήξη σπλήνας, στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ.

Στο Νοσοκομείο Σάμου παραμένουν 7 τραυματίες, όλοι εκτός κινδύνου.

Στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου μετέβησαν 10 πολίτες. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψαν στις οικίες τους.

Όλες οι υγειονομικές μονάδες παραμένουν σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται μεγάλη σύσκεψη παρουσία Χαρδαλιά στο νησί και μόλις ολοκληρωθεί, αναμένονται δηλώσεις με τον έως τώρα απολογισμό. Αύριο αναμένεται τεχνικά κλιμάκια να πραγματοποιήσουν ελέγχους στατικότητας στα κτίρια του νησιού.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα