Σήφης Βαλυράκης: Νέα στοιχεία στο φως για το θρίλερ – “Ίσως είχαμε σώσει τον άνθρωπο”

Σήφης Βαλυράκης: Νέα στοιχεία στο φως για το θρίλερ – “Ίσως είχαμε σώσει τον άνθρωπο”
Σήφης Βαλυράκης STUDIO PANOULIS

Στο φως το άγνωστο παρασκήνιο από τη μαρτυρία – "φωτιά" που δρομολόγησε τις εξελίξεις και ανοίγει το δρόμο για την αποκάλυψη της αλήθειας στο θρίλερ Βαλυράκη.

Νέα τροπή έχει πάρει η υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη μετά τις νέες μαρτυρίες, οι οποίες είναι δύο μέχρι στιγμή, με τους μάρτυρες να έχουν καταθέσει.

Το βράδυ της Παρασκευής, στην εκπομπή «Τούνελ» μίλησε και ο πρώτος μάρτυρας που είχε δει τι συνέβη στη θάλασσα της Ερέτριας το μεσημέρι της Κυριακής 24 Ιανουαρίου, που έχασε τη ζωή του ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Έκανε λόγο για τις δυσκολίες που συναντά από τότε που αποφάσισε να μιλήσει αλλά και για την ηθική δικαίωση μετά την εμφάνιση και του δεύτερου αυτόπτη μάρτυρα.

«Είμαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση σε αυτή την κοινωνία, ειδικά με το μαγαζί. Κάθε μέρα ακούω ότι τα έχω πάρει από την οικογένεια Βαλυράκη για να πω όσα είπα. Είμαι τόσα χρόνια στην Ερέτρια, δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα, είμαστε οικογενειάρχες και δεν μπορείτε να φανταστείτε τώρα τελευταία τι περνάω. Με την εμφάνιση και του δεύτερου μάρτυρα που μίλησε στην εκπομπή σας, ίσως να βρεθεί τώρα ο δράστης. Εγώ τότε έφυγα πριν δω την κατάληξη της λογομαχίας. Αν είχα δει όλο το σκηνικό, όπως και ο δεύτερος μάρτυρας δεν υπήρχε περίπτωση να καθόμουν με σταυρωμένα χέρια. Ίσως είχαμε σώσει και τον άνθρωπο», τόνισε.

Ο μάρτυρας αυτός που ζει στην περιοχή, μιλώντας τότε στην εκπομπή «TLIVE», είχε ισχυριστεί τα εξής:

«Άκουσα μία λογομαχία, είδα το καΐκι με δυνατές τις μηχανές, να προκαλεί έντονο κυματισμό και έφερε δύο φορές σβούρα γύρω από το φουσκωτό. Κατέθεσα τα πάντα στο Λιμενικό.»

Η μαρτυρία “φωτιά”

Στην προηγούμενη εκπομπή το «Τούνελ» ταξίδεψε στην Εύβοια για να συναντήσει τον άνθρωπο που όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, είδε την δολοφονική επίθεση στον Σήφη Βαλυράκη. Η μαρτυρία, που ρίχνει «φως» στην υπόθεση που «πάγωσε» το πανελλήνιο, ανοίγει το δρόμο για εξελίξεις.

Ο μάρτυρας εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Ασφάλεια Αττικής και κατέθεσε με λεπτομέρειες όλα όσα είδε.

Διευκρινίζει ότι στο Λιμενικό της περιοχής του δεν ανέφερε ποτέ κάτι, γιατί δεν ένιωθε ασφαλής…

Δείτε ολόκληρη τη μαρτυρία.

Στη Βουλή η αποκάλυψη

Η αποκαλυπτική μαρτυρία στο «Τούνελ», προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις και πολιτικές αντιδράσεις.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, από το βήμα της Βουλής, κάλεσε τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, να ζητήσει από τον αρμόδιο εισαγγελέα την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Την περασμένη Δευτέρα, βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή, προς τους Υπουργούς Ναυτιλίας, Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, ζητώντας την πλήρη διαλεύκανση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα