ΣΗΦΗΣ ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ

O πρώην υπουργός και βουλευτής Χανίων, Σήφης Βαλυράκης.

Σήφης Βαλυράκης - Αυτόπτης μάρτυρας: "Οι δύο άντρες ήρθαν σε διαπληκτισμό, υπήρχε ένταση"

Φως στην υπόθεση θανάτου του Σ.Βαλυράκη δίνει νέα μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος κάνει λόγο για έντονο διαπληκτισμό με ανταλλαγή ύβρεων ανάμεσα στον πρώην υπουργό και έναν ψαρά, λίγες ώρες πριν το θάνατο του πρώτου.

Θρίλερ με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

Σήφης Βαλυράκης: Θρίλερ διαρκείας - Η καταγγελία για εμπλοκή σκάφους και το DNA στην προπέλα

Γενετικό υλικό από την προπέλα του σκάφους του Σ. Βαλυράκη θα πάρουν οι αρχές, προκειμένου να διαπιστώσουν αν χτυπήθηκε από αυτή ή άλλου σκάφους, μετά την καταγγελία της συζύγου του εκλιπόντος περί ενδεχομένου ανθρωποκτονίας. Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας για την παρουσία δεύτερου σκάφους.

Σήφης Βαλυράκης

Σήφης Βαλυράκης: Ορίστηκε πραγματογνώμονας για τις συνθήκες θανάτου του

Εξονυχιστικές έρευνες για την υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη. Οι αρχές θα πάρουν γενετικό υλικό από την προπέλα του σκάφους του πρώην υπουργού. Τι καταγγέλλει η σύζυγός του.

Σήφης Βαλυράκης

Σήφης Βαλυράκης: Ανθρωποκτονία καταγγέλλει η σύζυγός του και ζητά αναβολή της κηδείας

Ο 79χρονος πρώην υπουργός βρέθηκε στη θάλασσα με τον ιατροδικαστή να συμπεραίνει πως αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός, ενώ δεν διαπίστωσε να είχε υποστεί νωρίτερα έμφραγμα. Μαρτυρίες για παρενόχληση του σκάφους του.

O πρώην υπουργός και βουλευτής Χανίων, Σήφης Βαλυράκης.

Σήφης Βαλυράκης: Οι 15 απόπειρες απόδρασης και τα καταναγκαστικά έργα στην Αλβανία

Η ζωή του Σήφη Βαλυράκη στα χρόνια της χούντας κινούνταν μεταξύ James Bond και Prison Break: Σύνδεσμοι στην Ευρώπη, Ασιάτες πρίγκιπες, κατασκοπεία, ανατινάξεις και αποδράσεις.