Αρχαία Ολυμπία: Ληστές μπήκαν σε σπίτι και έφυγαν τρέχοντας

Αρχαία Ολυμπία: Ληστές μπήκαν σε σπίτι και έφυγαν τρέχοντας
Περιπολικό αστυνομίας (ΦΩΤΟ Αρχείου) Eurokinissi

"Θα σε σκοτώσω με το κατσαβίδι στο λαιμό" απείλησαν τρεις κουκουλοφόροι που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε σπίτι γυναίκας. Δεν περίμεναν ωστόσο την άμεση αντίδραση του συντρόφου της.

Απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σε χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας όταν ληστές αποπειράθηκαν να εισβάλουν σε σπίτι, ωστόσο ο κάτοικος αντέδρασε σθεναρά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ilialive.gr ένας 67χρονος τα ξημερώματα της Παρασκευής έδωσε μάχη με τρεις κουκουλοφόρους που μπήκαν μέσα στο σπίτι της συντρόφου του στο Πελόπιο. Οι ληστές, σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκαν στο σπίτι και άρχισαν να την χτυπούν και να απειλούν πως θα τη σκοτώσουν.

Τότε εκείνος πείσμωσε, τους επιτέθηκε αρπάζοντας τη σιδερένια μασιά από τη σόμπα και τους ανάγκασε να φύγουν τρέχοντας.

“Θα σε σκοτώσω με το κατσαβίδι στο λαιμό”

Η κα Διονυσία περιέγραψε τα όσα έζησε στην κάμερα του ilialive.gr. “Φώναξα στον σύντροφο μου. Τους είδα που είχαν σπάσει στην πόρτα για να μπουν. Ο ένας ήρθε σε εμένα. Φώναξα “βοήθεια βγες από την άλλη πόρτα” στο σύντροφο μου. Τότε ο ληστής που πέταξε το κινητό από το χέρι και μου φώναξε “σκάσε μωρή, βούλωστο γιατί θα σε σκοτώσω με το κατσαβίδι στο λαιμό” ήταν τα πρώτα λόγια της κυρίας Διονυσίας.

“Δόθηκε μεγάλη μάχη με καρέκλες στην κουζίνα, με το σύντροφο μου Εγώ βγήκα έξω και φώναζα “βοήθεια – βοήθεια με σκότωσαν. Πρόλαβα να πάρω το “100”. Μου είπαν “ερχόμαστε μας έχουν ειδοποιήσει”. Είχαν βγει οι γείτονες γύρω και είχαν προλάβει να τηλεφωνήσουν. Οι δράστες έφυγαν και μετά ήρθε η Αστυνομία”. Όπως ανέφερε η κα Διονυσία οι δράστες πήραν ένα πορτοφόλι με κάποια ρολόγια και κοσμήματα. Ο φόβος την έχει κυριεύσει. Η κα Διονυσία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που επιδεινώθηκαν μετά το ισχυρό σοκ και πλέον αναζήτησε ασφαλές μέρος για να περάσει τις επόμενες ημέρες, έως ότου συνέλθει, με τον σύντροφό της πάντα στο πλευρό της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα