Σοκ στα Χανιά: Επίθεση με χημικό υγρό σε 18χρονη κοπέλα

Σοκ στα Χανιά: Επίθεση με χημικό υγρό σε 18χρονη κοπέλα
Περιπολικό της αστυνομίας EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Μαύρου Μώλου στην Κίσαμο, όταν άγνωστος άνδρας πλησίασε την 18χρονη και της έριξε στα μάτια ένα χημικό υγρό.

Ένα νέο περιστατικό επίθεσης με χημικό υγρό σημειώθηκε, αυτή τη φορά στην Κρήτη και με θύμα μια 18χρονη κοπέλα από την Κίσαμο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το flashnews.gr, λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης η 18χρονη περπατούσε στην περιοχή του Μαύρου Μώλου επιστρέφοντας σπίτι της, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος άντρας την πλησίασε από πίσω και της έριξε στα μάτια ένα χημικό υγρό με αποτέλεσμα προσωρινά να χάσει την όρασή της.

Η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει από πόνο και τρόμο και ο άγνωστος ετράπη σε φυγή. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και από εκεί διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων, καθώς χρειαζόταν εξιδεικευμένη οφθαλμολογική εξέταση.

Η κοπέλα, που εξακολουθεί να παρουσιάζει έντονο ερεθισμό στα μάτια και θα χρειαστεί ιατρική επανεξέταση, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου όπου περιέγραψε τι συνέβη, ενώ υπέβαλλε παράλληλα και μήνυση κατά αγνώστου.

Άμεσα στους αστυνομικούς του Α.Τ. Κισσάμου, σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν προσαγωγές ατόμων με στόχο να αναγνωριστεί ο άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι μεσήλικας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα