Μητέρα θύματος του ψευτογιατρού:”Όταν πέθανε η κόρη μου, ήρθε και μάζεψε τα σκευάσματα”

Μητέρα θύματος του ψευτογιατρού:”Όταν πέθανε η κόρη μου, ήρθε και μάζεψε τα σκευάσματα”
O "Δρ. Θάνατος" Ν. Κοντοστάθης

"Ενώ βλέπαμε την κόρη μου ότι καταρρακώνεται κάθε μέρα, ότι χάνει κιλά, αυτός μας έλεγε "όχι στο νοσοκομείο, όχι στο νοσοκομείο, όχι στο νοσοκομείο", δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό η μητέρα της άτυχης 35χρονης

Τον θάνατο της καρκινοπαθούς κόρης της χρεώνει στον Νίκο Κοντοστάθη ακόμη μία μητέρα που προχωρά σε καταγγελία.

Όπως λέει, η κόρη της που πέθανε το 2017 από καρκίνο, σε ηλικία μόλις 35 ετών, πείσθηκε από το Νίκο Κοντοστάθη να σταματήσει τις χημειοθεραπείες κι άρχισε να εφαρμόζει τις οδηγίες του, με τις οποίες της υποσχόταν θεραπεία. Η οικογένεια εκτιμά ότι συνολικά ο δήθεν γιατρός εισέπραξε από το παιδί τους πάνω από 60.000 ευρώ.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών είναι ένα ακόμη θύμα των πρακτικών του ψευτογιατρού. Για μήνες πριν το θάνατό της ακολουθούσε πιστά τις οδηγίες του Νίκου Κοντοστάθη, ο οποίος της έταζε πλήρη ίαση.

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της άτυχης γυναίκας, η οποία μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open: “Η ουσία είναι μία: ότι το παιδί κατέληξε χωρίς να θέλει να το πάει στο νοσοκομείο, ενώ το βλέπαμε ότι καταρρακώνεται κάθε μέρα, ότι χάνει κιλά, αυτός μας έλεγε “όχι στο νοσοκομείο, όχι στο νοσοκομείο, όχι στο νοσοκομείο”.

Ενώ συνέχισε: “(Ο ψευτογιατρός) ερχόταν γύρω στα 100 μέτρα από το σπίτι για να μη δώσει στοιχεία. Χορηγήθηκε κάνναβη μία δόση, εκεί έχασε όλες της τις δυνάμεις”.

“Ήρθε και μάζεψε τα σκευάσματα”

Η μητέρα της άτυχης 35χρονης συνέχισε την περιγραφή, δηλώνοντας ότι ακόμη και μέχρι τις τελευταίες ημέρες πριν το θύμα του χάσει τη ζωή της απομυζούσε μεγάλα χρηματικά ποσά από την ίδια και την οικογένειά της.

“Και την τελευταία ημέρα του θανάτου της ήταν παρών στο νοσοκομείο και μας είπε ότι βρέθηκε δωρεά από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής της Χριστιανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας να κάνουμε μια ένεση αρτεμισίνης. Η ένεση έκανε 19.800 ευρώ. Έχει πάει από 60.000 ευρώ το ποσό που μας πήρε”.

Ήταν μάλιστα τέτοιο το θράσος του ψευτογιατρού, που ακόμη κι όταν κατέληξε η άτυχη καρκινοπαθής, εκείνος επέστρεψε στο σπίτι της, για να “σβήσει” τα ίχνη του.

“Ήρθε, μάζεψε, προτού θαφτεί το παιδί , μέσα από τα ντουλάπια τα μπουκαλάκια. Να μην αφήσει δείγμα από πίσω του, τίποτα. Μου έκανε εντύπωση ότι δε με συλλυπήθηκε ως μάνα, δεν το χώνεψα ποτέ μου”, δήλωσε η μητέρα του θύματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα