Σπαρακτικό το αντίο στην 22χρονη Αρετή – Επιμένει η οικογένεια για σατανιστές

Σπαρακτικό το αντίο στην 22χρονη Αρετή – Επιμένει η οικογένεια για σατανιστές

Η 22χρονη Αρετή που τον τελευταίο καιρό ήταν σπουδάστρια στην Αθήνα, βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, να κάνουν λόγο περί αυτοκτονίας. Επιμένει η οικογένεια στους ισχυρισμούς της.

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της 22χρονης φοιτήτριας, Αρετής Ζαχαροπούλου, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο φοιτητικό της σπίτι, στο Αιγάλεω.

Συγγενείς και φίλοι έφτασαν από νωρίς στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Βαρβάσαινας, για να πουν τον τελευταίο αντίο στην πρόωρα χαμένη Αρετή..

Ο θάνατός της προκάλεσε σοκ και απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο, βυθίζοντας όλους στο πένθος.

Ένα ολόκληρο χωριό πενθεί.. πενθεί το χαμό μιας νέας που έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς πριν καν ακόμα προλάβει να τη ζήσει.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, Δημήτρης και Βασιλική και τα αδέλφια της Σπύρος και Νώντας που δεν μπορούν να πιστέψουν πως η αγαπημένη τους Αρετή, δεν είναι πια κοντά τους.

 

Το χρονικό

Η 23χρονη Αρετή που τον τελευταίο καιρό ήταν σπουδάστρια στην Αθήνα, βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, να κάνουν λόγο περί αυτοκτονίας.

Μετά την αποκάλυψη της εφ. «Πατρίς» ότι η οικογένεια αμφισβητεί την αρχική αστυνομική εκδοχή περί αυτοκτονίας, η υπόθεση διαβιβάστηκε στο τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και διερευνάται ως ανθρωποκτονία.

Χθες έγιναν ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, τόσο από τεχνικό σύμβουλο που όρισε η οικογένεια, όσο και από ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», αιτία θανάτου είναι ο «ασφυκτικός θάνατος», ενώ σε έναν μήνα θα βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Οι αστυνομικές αρχές ερεύνησαν το διαμέρισμα της 23χρονης στο Αιγάλεω, συλλέγοντας στοιχεία και αποτυπώματα για να διαπιστωθεί αν και πότε υπήρχαν κι άλλα άτομα στον χώρο και αν συσχετίζονται με τον χρόνο θανάτου της Αρετής.

 

Σατανιστές (;)

Η οικογένεια κατέθεσε φωτογραφικό υλικό στη μήνυση, αναφέροντας ότι η κόρη τους έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας που πιθανόν να σχετίζεται με σατανιστικές τελετές. Υπονοεί ότι ο περίεργος θάνατος της σχετίζεται με ένα επικίνδυνο κύκλωμα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή, οι γονείς της φοιτήτριας θεωρούν ότι η ημερομηνία κατά την οποία εξέπνευσε το παιδί τους, η 20ή Μαρτίου, ήταν η ημέρα της πανσελήνου και η ημέρα της εαρινής ισημερίας, η οποία για τους σατανιστές είναι από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες και τη γιορτάζουν με τελετές και σεξουαλικά όργια.

 

Φως στο Τούνελ

Με την υπόθεση της Αρετής Ζαχαροπούλου ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, προκειμένου να βρεθεί «φως στο τούνελ».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα