Σπάτα: Προσήγαγαν δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ επειδή έσβηνε συνθήματα εναντίον της μάσκας

Ο Βασίλης Κουτρομπίνης προσήχθη-ευτυχώς προσωρινά-γιατί έσβησε συνθήματα εναντίον της μάσκας έξω από σχολείο. Παρέμβαση Παφίλη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Θα έλεγε κανείς ότι είχαν συμβεί όλα τις τελευταίες σε ότι αφορά τον παραλογισμό με τις μάσκες αλλά ήρθε η αστυνομία στα Σπάτα να σπάσει όλα τα κοντέρ.

Αστυνομικοί του τμήματος Σπάτων-Αρτέμιδας προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης στην προσαγωγή του δημοτικού συμβούλου (και στελέχους του ΚΚΕ) Βασίλη Κουτρομπίνη διότι ο τελευταίος έσβηνε συνθήματα που στρέφονταν κατά της χρήσης μάσκας έξω από σχολείο.

Μάλιστα, επιχειρήθηκε αρχικά να του φορτωθεί η κατηγορία της φθοράς ξένης περιουσίας!

Ο πλήρης παραλογισμός αποφεύχθηκε με παρέμβαση στελεχών του ΚΚΕ στο αστυνομικό τμήμα μετά την οποία ο κ. Κουτρομπίνης αφέθηκε ελεύθερος.

Για την αναίτια κράτηση έκανε παρέμβαση στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ εξέδωσε για το θέμα της εξής ανακοίνωση

«Καταγγέλλουμε την προσαγωγή του στελέχους του ΚΚΕ και Δημοτικού Συμβούλου με την "Λαϊκή Συσπείρωση" στο Δήμο Σπάτων Αρτέμιδας, Βασίλη Κουτρουμπίνη. Το αιτιολογικό της προσαγωγής ήταν ότι ο σύντροφος μας προκάλεσε φθορά ξένης περιουσίας επειδή έσβηνε συνθήματα της φασιστικής δολοφονικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, που βρόμιζαν τους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου. Συνθήματα μάλιστα που αναφέρονταν ενάντια στην χρήση μάσκας στα σχολεία, που προσπαθούσαν να στρέψουν τον αγώνα των μαθητών σε ρυάκια που στην ουσία βολεύουν και την ίδια την κυβέρνηση.

Προκαλεί τουλάχιστον η συγκεκριμένη πράξη του ΑΤ Σπάτων Αρτέμιδος, προκαλεί η αναίτια κράτηση του, την ώρα που οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι. Προκαλεί η προσπάθεια ποινικοποίησης της πολιτικής παρέμβασης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Αυτοί που νομίζουν ότι με προσαγωγές, απειλές, κάνοντας πλάτη στην ουσία στην πολιτική που θέλει τα παιδιά μας στοιβαγμένα σαν τις σαρδέλες σε κοντέινερ και 25αρια τμήματα θα σταματήσουν την δράση των κομμουνιστών, πλανώνται οικτρά".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

K.K.E ΜΑΣΚΕΣ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOOD NEWS