Σταματούν οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Σταματούν οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι
Εμβόλιο της Johnson & Johnson Shutterstock

Αναστέλλονται από την Τετάρτη 19 Μαΐου οι εμβολιασμοί με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson στα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου.

Την απόφαση να σταματήσουν οι εμβολιασμοί με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι, δύο περιοχές που βρέθηκαν πρόσφατα στο κόκκινο εξαιτίας αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου, έλαβε η κυβέρνηση.

Αν  και στις σχετικές ανακοινώσεις δεν αναφέρεται ο λόγος για την διακοπή των εμβολιασμών με το συγκεκριμένο σκεύμασμα, φαίνεται πως αυτή γίνεται προκειμένου τα εμβόλια να διοσχετευτούν σε νησιά, στα πλαίσια της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία» που προβλέπει τον εμβολιασμό όλων των μόνιμων κατοίκων των νησιών ως το τέλος Ιουνίου.

Το εμβόλιο της Johnson & Johnson θα διοχετευτεί σε νησιωτικές περιοχές.

Τα νοσοκομεία των δύο πόλεων εξέδωσαν τις ακόλουθες ανακοινώσεις:

Από την Διοίκηση του Γ.Ν Αιτωλ/νίας – Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται ότι μετά από σχετική εντολή του Υπουργείου Υγείας από Τετάρτη 19/05/2021 αναστέλλονται οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο Johnson στο Νοσοκομείο μας μέχρι νεωτέρας.

Από την διοίκηση του νοσοκομείου Αγρινίου, γίνεται γνωστό ότι, κατόπιν εντολής του Υπουργείου Υγείας, αναστέλλονται από 19/5/2021 οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Johnson & Johnson στο Νοσοκομείο Αγρινίου μέχρι νεωτέρας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα