Στάση εργασίας στο μετρό την Δευτέρα. Μετ΄εμποδίων οι μετακινήσεις με τρένα και προαστιακό

Ακινητοποιημένοι οι συρμοί του μετρό στο αμαξοστάσιο του μετρό στα Σεπόλια λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στο μετρό, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο, Αθήνα, Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
Ακινητοποιημένοι οι συρμοί του μετρό στο αμαξοστάσιο του μετρό στα Σεπόλια λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στο μετρό, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο, Αθήνα, Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ποιες ώρες θα μείνουν ακινητοποιημένοι οι συρμοί του μετρό, σήμερα. Δευτέρα λόγω διαμαρτυρίας των εργαζομένων για τις αποκρατικοποιήσεις. Ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού

Ακινητοποιημένοι θα είναι σήμερα οι συρμοί του μετρό από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας, καθώς το Σωματείο λειτουργίας (ΣΕΛΜΑ) προκήρυξε προειδοποιητική στάση εργασίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποκρατικοποιήσεις.

Οι εργαζόμενοι στο μετρό "λένε όχι στις πολιτικές του ξεπουλήματος, στις πολιτικές διάλυσης του κοινωνικού ιστού, όχι στα μνημόνια και στην φτωχοποίηση του λαού".

Υπενθυμίζεται, επίσης, πως θα υπάρξουν ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και των προαστιακών γραμμών λόγω της τρίωρης στάσης εργασίας από τις 12.00 έως 15.00, που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ).

Οι εργαζόμενοι στα τρένα αντιτίθενται στις ιδιωτικοποιήσεις ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ.

Το διάστημα της στάσης εργασίας δεν θα εξασφαλίζεται η κυκλοφορία για τους σταθμούς του μετρό στο τμήμα Δ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο ενώ οι ματαιώσεις των δρομολογίων στα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα υπάρξουν πριν και μετά τη στάση εργασίας.

Σημειώνεται τέλος πως οι εργαζόμενοι στις μεταφορές και τα λιμάνια σε συνεργασία με άλλους κοινωνικούς φορείς προγραμματίζουν στις 12:00 πορεία από την πλατεία Κλαυθμώνος προς το ΤΑΙΠΕΔ.

SHARE:

24Media Network