Στάση εργασίας σήμερα στον Ηλεκτρικό

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΥΚΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΥΚΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ποιες ώρες θα ακινητοποιηθούν οι συρμοί του ΗΣΑΠ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια με οπαδούς της ΑΕΚ και της Μίλαν στον σταθμό Πευκάκια

Στάση εργασίας πραγματοποειί σήμερα το σωματείο των ηλεκτροδηγών στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, (ΗΣΑΠ). Οι συρμοί θα μείνουν ακινητοποιημένοι από τις 18.00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Αιτία τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στον σταθμό Πευκάκια ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και της Μίλαν και οι καταστροφές που ακολούθησαν.

"Την Κυριακή 05/11/2017 θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από 18:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια που έγιναν λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της 02/11/2017 και ανέδειξαν για άλλη μια φορά τον πρόχειρο σχεδιασμό αλλά και την ανικανότητα διαχείρισης κρίσεων από την πλευρά της εταιρείας με αποτέλεσμα επιβάτες και προσωπικό να κινδυνέψουν, τον τραυματισμό επιβατών και πολλών υλικών ζημιών σε συρμούς και σταθμό", αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άγριες συμπλοκές στα βαγόνια του ΗΣΑΠ μεταξύ οπαδών ΑΕΚ - Μίλαν

SHARE:

24Media Network