Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο – Σήμερα η απλογία του στον ανακριτή

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο
– Σήμερα η απλογία του στον ανακριτή
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις έρευνες στο σπίτι του ΙΝΤΙΜΕ

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου πέρασε το πρωί της Δευτέρας ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Αντιμέτωπος ακόμη και με ποινή δεκαετούς κάθειρξης. Βασικό ζητούμενο της έρευνας η ύπαρξη οικονομικού οφέλους.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μετήχθη το πρωί της Δευτέρας (27/12) και μάλιστα από διαφορετική πόρτα, ο τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος όλες αυτές τις ημέρες παρέμεινε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, καθώς σήμερα απολογείται έπειτα και από τη νέα μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του για ανάρτηση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικά δεδομένα.

Ο τηλεπαρουσιαστής βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμη και με ποινή δεκαετούς κάθειρξης μετά την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που του άσκησε την Πέμπτη ο εισαγγελέας πρωτοδικών για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

Παράλληλα, η έρευνα εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου δεν σταματά με τη σύλληψή του καθώς το βασικό ζητούμενο, είναι αν υπήρχε οικονομικό όφελος.

Τέσσερις νέες καταγγελίες

Η δικηγόρος της πρώτης κοπέλας που του έκανε μήνυση επειδή ανέβασε βίντεο με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο εν αγνοία της, Σταυρούλα Πρίλη, τόνισε στο MEGA, ότι υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτήν την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες 4 κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί».

Η μία από τις 4 καταγγέλλουσες, πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει χάσει τον ύπνο της γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει πέσει θύμα του.

«Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Δύο νέα βίντεο

Σύμφωνα με τη voria στα χέρια του δικηγόρου της δεύτερης γυναίκας που έχει κάνει μήνυση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έφθασε ένα ανώνυμο email με δύο νέα βίντεο.

«Από κάποιο email ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα