Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος – Απολογείται τη Δευτέρα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος – Απολογείται τη Δευτέρα
Προσαγωγή Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης INTIME NEWS

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την υπόθεση της ανάρτησης πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο άσκησε ο εισαγγελέας. Θα απολογηθεί την Δευτέρα (27/12). Έως τότε παραμένει κρατούμενος.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο.

Κατηγορείται για το αδίκημα της “ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού”.

Έπειτα, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του α’ τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί μέχρι την Δευτέρα (27/12). Έως τότε θα παραμείνει υπό κράτηση.

Ο παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης υπό άκρα μυστικότητα στη 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (23/12). Η αστυνομική συνοδεία που τον μετήγαγε ανέβασε τον 58χρονο συλληφθέντα στο γραφείο του εισαγγελέα μέσω του υπόγειου πάρκινγκ τής οδού Πολυτεχνείου, κι όχι από την κεντρική είσοδο του Μεγάρου, επί της 26ης Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται πως το προηγούμενο βράδυ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε παραμείνει στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της πόλης, καθώς είχε παραδοθεί αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., σε συνέχεια προκαταρκτικής έρευνας που διενεργεί εις βάρος του η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι επίσημες καταγγελίες εις βάρος του

Δύο είναι μέχρι στιγμής οι επίσημες καταγγελίες εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από πρώην συντρόφους του.

Η πρώτη έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς έγινε το 2019 και η δικάσιμος έχει οριστεί για τον Φεβρουάριο του 2022. Η πρώην σύντροφός του τον κατηγορεί για ανάρτηση στο διαδίκτυο “ροζ βίντεο” χωρίς τη συναίνεσή της. Αυτή ήταν που οδήγησε στη δημοσιοποίηση του θέματος, ακόμη και δύο χρόνια μετά, κάνοντας και άλλες κοπέλες να προβούν σε παρόμοιες καταγγελίες.

Η δεύτερη αφορά μια ακόμη πρώην σύντροφο και οικογενειακή φίλη του γνωστού παρουσιαστή, η οποία είδε τον εαυτό της σε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, τα οποία είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Την 28χρονη σήμερα κοπέλα εκπροσωπεί ο κ. Απόστολος Λύτρας, ο οποίος έκανε λόγο προ ημερών για εννέα συνολικά περιπτώσεις παράνομων “ροζ βίντεο”.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται να καταθέσει εναντίον του και τρίτη κοπέλα, η οποία έχει αναγνωρίσει τον εαυτό της σε δύο “ροζ βίντεο” αναρτημένα από τον παρουσιαστή.

Στάθης Παναγιωτόπουλο: Η παράδοσή του στις αρχές

Ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός μετέβη αυτοβούλως χθες Τετάρτη (22/12) στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και παραδόθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ πέρασε το χθεσινό βράδυ στο κρατητήριο.

Η σύλληψή του ήλθε αφενός κατόπιν καταγγελίας νεαρής κοπέλας η οποία ανέφερε ότι ο παρουσιαστής ανήρτησε εν αγνοία της σε ιστότοπους, με πορνογραφικό περιεχόμενο, βίντεο από ερωτική τους συνεύρεση, και αφετέρου μετά την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που είχε ζητήσει να διερευνηθούν από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ανάλογες καταγγελίες εις βάρος του τηλεπαρουσιαστή.

Η στιγμή της παράδοσής του όπως την κατέγραψε το GRTimes.gr:

Οι έρευνες στο σπίτι του και το υλικό που βρέθηκε

Χθες, αστυνομικοί της Δίωξης Αστυνομικού Εγκλήματος μετέβησαν στο σπίτι του παρουσιαστή των “Ράδιο Αρβύλα” στη Θεσσαλονίκη, αναζητώντας υλικό από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, για τον εντοπισμό στοιχείων που συνδέονται με τις παραπάνω καταγγελίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι του στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης βρέθηκε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου το οποίο και κατασχέθηκε. Το υλικό θα αναλυθεί περαιτέρω από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κάποια από τις καταγγέλλουσες ή όχι.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις έρευνες στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη INTIME NEWS

Οι κατ’ οίκον έρευνες θα συνεχιστούν και σε άλλους χώρους ιδιοκτησίας του συλληφθέντα όπως και η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την πιθανότητα τυχόν τέλεσης και κακουργημάτων.

Κατά τη διεξαγωγή των ερευνών, ο τηλεπαρουσιαστής μεταφέρθηκε με χειροπέδες στην οικία του, ενώ μετά την ολοκλήρωσή τους επέστρεψε στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Τις έρευνες διενήργησε κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, παρουσία Πταισματοδίκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παράλληλες έρευνες διεξήχθησαν στο εξοχικό του στην Αλόννησο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις έρευνες στο σπίτι του INTIME NEWS

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα