Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πληροφορίες και για τρίτη καταγγελία εναντίον του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πληροφορίες και για τρίτη καταγγελία εναντίον του
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε στις Αρχές EUROKINISSI

Και τρίτη γυναίκα αναμένεται να καταθέσει μήνυση εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου τις επόμενες ημέρες.

Ραγδαίες οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, λίγες ώρες μετά την παράδοσή του στις Αρχές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και τρίτη γυναίκα να καταθέσει μήνυση εναντίον του για δημοσιοποίηση υλικού ερωτικού περιεχομένου.

Οι αρχές ερευνούν τα βίντεο που είχε αναρτήσει ο ο παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός, με σκοπό να εντοπιστούν οι γυναίκες που φαίνονται και να ερωτηθούν αν η δημοσιοποίηση έγινε με τη συναίνεσή τους.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στην αστυνομία

Στις Αρχές παραδόθηκε ο παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός Στάθης Παναγιωτόπουλος, λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης (22/12).

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μετέβη αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και παραδόθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς η αστυνομία τον αναζητούσε τις τελευταίες ώρες στο πλαίσιο του διαρκούς αυτοφώρου.

Η στιγμή της παράδοσής του όπως την κατέγραψε το GRTimes.gr:

Η εντολή για την αυτόφωρη διαδικασία δεν δόθηκε χθες μετά την μήνυση της κοπέλας, αλλά ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος είχε δώσει εντολή εδώ και τρεις μέρες στην αρμόδια υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να συγκεντρώσει τα στοιχεία και να διαπιστώσει αν υπήρχαν ακόμα στο διαδίκτυο ανεβασμένα βίντεο από αυτόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράδοσή του ήταν οικειοθελής αλλά κατόπιν συνεννόησης με τις Αρχές και ελεγχόμενη, που σημαίνει ότι ήταν υπό παρακολούθηση. Θα ακολουθήσει κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι που μένει ο παρουσιαστής στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην εξοχική κατοικία που διαθέτει στην Αλόννησο.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της Δίωξης Αστυνομικού Εγκλήματος μετέβησαν στο σπίτι του παρουσιαστή των “Ράδιο Αρβύλα” στη Θεσσαλονίκη, αναζητώντας υλικό από ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σε συνέχεια των ερευνών που διεξάγει η αστυνομία, ο τηλεπαρουσιαστής μεταφέρθηκε νωρίτερα με χειροπέδες στην οικία του, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Πιθανότατα αυτό αποφασίστηκε προκειμένου να διαλευκάνει κρίσιμες πτυχές συνδεόμενες με τις καταγγελίες πρώην ερωτικών του συντρόφων περί δημοσιοποίησης βίντεο με προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Στο επίκεντρο των ερευνών, τις οποίες διεξάγει κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, παρουσία Πταισματοδίκη- βρίσκονται ηλεκτρονικές συσκευές, όπως υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει μέχρι να μεταχθεί αύριο Πέμπτη (23/12) ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι παράλληλες έρευνες διεξάγονται στο εξοχικό του στην Αλόννησο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα