Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες παιδόφιλου που ασελγούσε σε 13χρονες έναντι αμοιβής

ΕΛΑΣ
ΕΛΑΣ EUROKINISSI

Σε βάρος του συλληφθέντα ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, πράξεις που έλαβαν χώρα απογευματινές ώρες στις 10 Οκτωβρίου2018, σε περιοχή του Νομού Φωκίδας και προφυλακίστηκε

Στη δημοσιότητα δίνονται, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Άμφισσας, η οποία εγκρίθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός 72χρονου παιδόφιλου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, πράξεις που έλαβαν χώρα απογευματινές ώρες στις 10 Οκτωβρίου2018, σε περιοχή του Νομού Φωκίδας και προφυλακίστηκε.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί τον εντόπισαν σε περιοχή του Ευπαλίου, όπου προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο 13χρονων κοριτσιών Ρομά, τις οποίες είχε προσεγγίσει δίνοντάς τους χρήματα.

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του συλληφθέντα μπορείτε να τα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, πατώντας ΕΔΩ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση έχει ισχύ για δύο μήνες, έως τις 23-12-2018, και σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, καθώς και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 26340-51222 & 26340-51111, του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

SHARE:

24Media Network