Στη μέση της διαδρομής οι Αγανακτισμένοι Σπαρτιάτες

ΚΟΡΙΝΘΟΣ-Στο δρόμο για την Αθήνα βρίσκεται η ομάδα των αγανακτισμένων, η οποία ξεκίνησε στις οκτώ προχθες το βράδυ από το άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη, προκειμένου να συναντηθεί με τα άλλα μέλη του κινήματος, στην πλατεία Συντάγματος,στη φωτογραφία σήμερα το πρωί στις 9 πέρασαν τα διόδια Σπαθοβουνίου στην Εθνική οδό Τριπόλεως-Κορίνθου,21-6-2011.(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
ΚΟΡΙΝΘΟΣ-Στο δρόμο για την Αθήνα βρίσκεται η ομάδα των αγανακτισμένων, η οποία ξεκίνησε στις οκτώ προχθες το βράδυ από το άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη, προκειμένου να συναντηθεί με τα άλλα μέλη του κινήματος, στην πλατεία Συντάγματος,στη φωτογραφία σήμερα το πρωί στις 9 πέρασαν τα διόδια Σπαθοβουνίου στην Εθνική οδό Τριπόλεως-Κορίνθου,21-6-2011.(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Στην Κόρινθο βρίσκονται οι Αγανακτισμένοι Σπαρτιάτες που ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής από το άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη με τελικό προορισμό την πλατεία Συντάγματος (Vid)

"Η Ελλάδα δεν ξεπουλιέται, η Ευρώπη δεν μοιράζεται" είναι ένα από τα συνθήματα των οδοιπόρων Αγανακτισμένων Σπαρτιατών, οι οποίοι αναμένεται να φτάσουν στο Σύνταγμα την Τετάρτη.

Να υπενθυμιστεί ότι oι τριάντα Αγανακτισμένοι Σπαρτιάτες συνοδεύονται από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης -για λόγους ασφαλείας-, αλλά και από συνεργεία ξένων τηλεοπτικών δικτύων.

Μάλιστα, οι αγανακτισμένοι της Σπάρτης, καλύπτουν το γεγονός στο site: spartiates.weebly.com, που δημιούργησαν αποκλειστικά γι' αυτόν το λόγο. Σε αυτό υπάρχουν βίντεο και σχετικές φωτογραφίες...

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο site τους "Όπως η Σπάρτη σηκώνει το ανάστημά της, με το ίδιο σθένος πρέπει όλοι μαζί να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και να σφίξουμε δυνατά το χέρι ο ένας του άλλου.

Γιατί; Επειδή..κάθε φορά που ένας άνθρωπος ορθώνεται για ένα ιδανικό ή βάλλει κατά της αδικίας προκαλεί ένα μικρό κυματισμό ελπίδας. Και καθώς συναντιόνται από εκατοντάδες διαφορετικές πηγές τόλμης οι μικροί αυτοί κυματισμοί σχηματίζουν ένα τρομερό ρεύμα που μπορεί να θραύσει και τα ισχυρότερα οχυρά καταπίεσης και αντίδρασης", συνεχίζουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αγανακτισμένοι - Ελλάδα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Αγανακτισμένες" υπογραφές για δημοψήφισμα

Από την Σπάρτη με τα πόδια οι Αγανακτισμένοι

Σπαρτιάτες Αγανακτισμένοι

SHARE:

24Media Network