Λιγνάδης: Την Τετάρτη η απολογία του – Αρνείται τις κατηγορίες

Λιγνάδης: Την Τετάρτη η απολογία του – Αρνείται τις κατηγορίες
Στην Ευελπίδων οδηγήθηκε την επομένη της σύλληψής του ο Δημήτρης Λιγνάδης Eurokinissi

Την Τετάρτη θα απολογηθεί ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, που το πρωί της Κυριακής ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Θέση του η "πλήρης άρνηση για τέτοια περιστατικά", δήλωσε ο δικηγόρος του

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στην συνέχεια ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας, που χειρίζεται τη δικογραφία. Εκεί, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Τετάρτη προκειμένου να λάβει γνώση της δικογραφίας και των κατηγοριών που του αποδίδονται, προτού απολογηθεί.

Στην συνέχεια αποχώρησε συνοδεία στελεχών της αστυνομίας, χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την απολογία του. 

Εξερχόμενος των Δικαστηρίων, ο δικηγόρος του, Νίκος Γεωργουλέας, επανέλαβε την θέση του πελάτη του, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Γεωργουλέας, “ακολουθήθηκε η δικονομική διαδικασία για την εκτέλεση του εντάλματος. Η προθεσμία για να απολογηθεί ο κ. Λιγνάδης είναι την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι. Περισσότερες πληροφορίες σε μεταγενέστερο χρόνο, όταν λάβουμε αντίγραφα και έχουμε πληρέστερη ενημέρωση”.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, θέση του πελάτη του είναι η πλήρης άρνηση για τέτοια περιστατικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα