Στις εφορίες στέλνει η ΔΕΗ τα ανεξόφλητα χαράτσια

Στιγμιότυπο με λογότυπο της ΔΕΗ, την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Στιγμιότυπο με λογότυπο της ΔΕΗ, την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων του 2013 στέλνεται από τη ΔΕΗ στις εφορίες

Έληξε την Παρασκευή η προθεσμία για την αποπληρωμή του χαρατσιού μέσω του λογαριασμού του ρεύματος. Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για περισσότερες από 400.000 περιπτώσεις χρεών.

"Όποιος πελάτης εξοφλήσει μετά την 25η Ιουλίου 2014 λογαριασμό που έχει λήξει, τυχόν ανεξόφλητο ποσό ΕΕΤΑ που περιλαμβάνεται σε αυτόν, δεν θα αποτελεί πλέον οφειλή στη ΔΕΗ, καθώς αυτό θα έχει μεταφερθεί στην Εφορία. Το ποσό αυτό δεν θα χαθεί, καθώς θα πιστωθεί στον αμέσως επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί από τον Αύγουστο 2014 και μετά. Το πιστωτικό ποσό θα εμφανίζεται διακριτά στον λογαριασμό αυτό και πιο συγκεκριμένα με το λεκτικό "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΕΤΑ ΔΟΥ" αναφέρει σε διευκρινιστική ανακοίνωσή της η ΔΕΗ

Και συνεχίζει η ανακοίνωση:

"Αν από την παραπάνω πίστωση προκύψει επιστροφή ποσού για τον πελάτη και επιθυμεί την άμεση καταβολή του, τότε μπορεί να μεταβεί σε οποιοδήποτε κατάστημα της ΔΕΗ, προσκομίζοντας ένα πρόσφατο λογαριασμό και την αστυνομική του ταυτότητα - ο ίδιος ή εξουσιοδοτημένο από αυτόν άτομο. Για τη διευκόλυνσή τους οι ανωτέρω πελάτες - πριν από τη μετάβασή τους σε κατάστημα της ΔΕΗ - είναι προτιμότερο να έχουν σχετική ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα, καλώντας στο 11770".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΔΕΗ
SHARE:

24Media Network