Στο αρχείο το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη

Στο αρχείο το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη

Καμία ποινική ευθύνη δεν διαπίστωσε στην πολύκροτη υπόθεση η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Η έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο τραγουδοποιός

Χωρίς να υπάρξουν ποινικές ευθύνες σε βάρος οποιουδήποτε εμπλεκόμενου στο τροχαίο το τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έβαλε στο αρχείο την υπόθεση.

Ύστερα από μήνες διενέργειας προκαταρκτικής έρευνας, οι εισαγγελικές αρχές κατέληξαν σε συγκεκριμένα ασφαλή συμπεράσματα ως προς το τί συνέβη το μοιραίο βράδυ του Φεβρουαρίου του 2016 στην παλιά γέφυρα του Αεροδρομίου Ελληνικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα που οδηγεί στη  αρχειοθέτηση αναφέρεται πως ο Παντελής Παντελίδης ήταν πράγματι ο οδηγός του αυτοκινήτου και όχι μία από τις δύο κοπέλες που επίσης ήταν μέσα στο αμάξι.

Η έρευνα αφορούσε σε μηνυτήριες αναφορές που είχε καταθέσει τόσο η οικογένεια Παντελίδη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας εξ αμέλειας και της ψευδορκίας, με τις οποίες επέρριπτε ευθύνες κατά των δύο συνεπιβάτιδων του νεαρού τραγουδοποιού. Να σημειωθεί πως υπάρχει προθεσμία 3 μηνών εντός της οποίας η οικογένεια Παντελίδη μπορεί να στραφεί κατά της διάταξης αρχειοθέτησης ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών, του αρμόδιου δηλαδή λειτουργού για να αποφανθεί αν η έρευνα πράγματι θα αρχειοθετηθεί ή  όχι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα