Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ πρώην Γ.Γ. της FIFA

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ πρώην Γ.Γ. της FIFA

Έρευνες και εντός Ελλάδας έκανε ο ΣΔΟΕ για υπόθεση πρώην γενικού γραμματέα της FIFA και ενός εκτελεστικού Διευθυντή αλλοδαπής εταιρίας σε σχέση με την ανάθεση δικαιωμάτων σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Η συμμετοχή του ΣΔΟΕ ήταν διεθνής συνδρομή σε ποινική έρευνας που διεξάγει το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Ελβετίας που διεξάγεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα Ιταλία Γαλλία και Ισπανία.

Στις εφόδους που έγιναν στην χώρα μας σε σπίτια και επαγγελματικές εγκαταστάσεις συμμετείχε βοηθός Εισαγγελέα από το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Ελβετίας και Έλληνες Δικαστικοί . Κατά την έρευνα κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, tablets ,κινητά τηλέφωνα και έγγραφα που θα ερευνηθούν και αξιοποιηθούν στα πλαίσια της διεξαγομένης έρευνας.

 Στην υπόθεση , συνεργάστηκαν το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Ελβετίας, η EUROJUST με τον συντονισμό του υπηρετούντος σε αυτήν Έλληνα Εισαγγελικού Λειτουργού, η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών - Τμήμα Διεθνών Δικαστικών Συνδρομών, Ειδικός Ανακριτής Διεθνών Δικαστικών Συνδρομών και το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. Αττικής και Αιγαίου.

SHARE: