Στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι η Βίκυ Σταμάτη

ΑΘΗΝΑ-Σε απολογία σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Σε απολογία σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Τι αναφέρει ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη για το σοβαρό τραυματισμό της που προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία στο κεφάλι

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, στο Δρομοκαΐτειο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη.

Συγκεκριμένα, την ώρα που βρισκόταν στο μπάνιο, η κ. Σταμάτη ζαλίστηκε και έχασε τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

"Όπως ενημερώθηκα, η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και αν δεν υπήρχε η άμεση αυτή συνδρομή (της νυχτερινής φρουράς) το αποτέλεσμα για την ζωή της θα ήταν τραγικό" ανέφερε ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

"Από τον χτύπο του σώματος στο έδαφος η νυκτερινή φρουρά προσέτρεξε αμέσως και την βρήκε πλημμυρισμένη στο αίμα. Αμέσως εκλήθησαν οι θεράποντες ιατροί, της έγινε συρραφή του τραύματος και ακολούθως διακομίσθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο για αξονική τομογραφία" πρόσθεσε.

Ο κ. Ραγκούσης ευχαριστεί δημόσια τους εφημερεύοντες ιατρούς στην κλινική καθώς και την φρουρά "για την αμεσότητα και ποιότητα της βοήθειας που έδωσαν σ’ ένα πάσχοντα άνθρωπο".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άκης Τσοχατζόπουλος
SHARE:

24Media Network