Στο Ρέθυμνο ερπετολόγος για να λύσει το μυστήριο του κροκόδειλου και του συντρόφου του

Στο Ρέθυμνο ερπετολόγος για να λύσει το μυστήριο του κροκόδειλου και του συντρόφου του

Ερπετολόγος του μουσείου Φυσικής Ιστορίας θα μεταβεί τις επόμενες μέρες στο Ρέθυμνο, προκειμένου να ρίξει φως στο μυστήριο του κροκόδειλου και του πιθανού συντρόφου του (vid)

Λύση στο μυστήριο του δίμετρου κροκόδειλου, που εθεάθη στη λίμνη του Φράγματος των Ποταμών, στο Ρέθυμνο, και του πιθανού συντρόφου του, θα επιχειρήσει να δώσει ερπετολόγος. Στην περιοχή αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες μέρες ερπετολόγος του μουσείου Φυσικής Ιστορίας, ο οποίος θα βοηθήσει με τις γνώσεις του στην επιχείρηση εντοπισμού του ζευγαριού κροκοδείλων αλλά και στη λήψη μέτρων. Εν τω μεταξύ, έχει δοθεί εντολή για τοποθέτηση ειδικού πλέγματος, προκειμένου να αποκλειστεί η περιοχή, όπου εθεάθη.

Να θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή (04/07) όταν πυροσβέστες κατά τη διάρκεια περιπολίας, είδαν έναν δίμετρο κροκόδειλο να κάνει βόλτες στη ξηρά, να μπαίνει στο νερό και να εξαφανίζεται.

 Ενημέρωσαν τους αρμόδιους, οι οποίοι αρχικά πίστεψαν ότι επρόκειτο να φάρσα. Στη συνέχεια, ωστόσο, αναθεώρησαν ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, δεν ψάχνουν μόνο έναν κροκόδειλο αλλά δύο.

(Φωτό: rethemnosnews.gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ρέθυμνο: Φοβούνται ότι οι κροκόδειλοι είναι δυο

Δίμετρος κροκόδειλος κόβει βόλτες σε λίμνη φράγματος στο Ρέθυμνο

Κροκόδειλος Ρέθυμνο

SHARE:

24Media Network