Συγκλονιστικό βίντεο συμπαράστασης στον Παύλο Φύσσα από την Τουρκία

Συγκλονιστικό βίντεο συμπαράστασης στον Παύλο Φύσσα από την Τουρκία

Δείτε το βίντεο που έφτιαξαν Τούρκοι πολίτες για να εκφράσουν την συμπαράσταση τους στην οικογένεια του Π. Φύσσα και σε όσους μάχονται κατά του φασισμού στην Ελλάδα (Vid)

Ένα συγκλονιστικό και συγκινητικό βίντεο έκανε την εμφάνιση του το βράδυ της Πέμπτης στα κοινωνικά δίκτυα. Δημιουργοί του, άνθρωποι από την Τουρκία.

Πρόκειται για ένα μήνυμα  από κατοίκους της Κωνσταντινούπολης, φόρος τιμής στον Παύλο Φύσσα και συμπαράστασης στη μάχη κατά του φασισμού.

Στο βίντεο που ανέβασε μια αντιφασιστική ομάδα από τη γειτονική χώρα "που υποστηρίζει την αντίστασή σας", όπως λένε, πρωταγωνιστούν δεκάδες απλοί πολίτες οι οποίοι μοιράζονται τις σκέψεις τους για το φονικό.

Το τραγούδι που συνοδεύει τις εικόνες, δεν επιλέχτηκε τυχαία μιας και είναι αποτέλεσμα Ελλήνων και Τούρκων δημιουργών. Πρόκειται για το "Η μνήμη του νερού", της Μαρίας Φαραντούρη και του συνθέτη Zülfü Livaneli.

Οι ίδιοι, έγραψαν σχετικά:

"Yunanistan’da şu anda direnmekte olan dostlarımız için hazırladığımız kısa bir video.

A short video for our friends in Greece who are resisting at the moment.

*Resimler internet kaynaklarından alınmıştır. / Photos were taken from internet sources.

**Müzikler Zülfü Livaneli ve Maria Farandouri’nin "I Mnimi Tou Neru” albumunden alınmıştır. /Songs were taken from “I Mnimi Tou Neru" album of Zulfu Livaneli and Maria Farandour".

Πηγή: Resist greece

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Resist Greece - Βίντεο υποστήριξης για τον Π. Φύσσα από την Τουρκία

SHARE:

24Media Network