Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι επιτέθηκαν σε λεωφορείο στην Αθήνα

Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι επιτέθηκαν σε λεωφορείο στην Αθήνα
ΑΔΕΙΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ) eurokinissi

Το περιστατικό έγινε στην Πανεπιστημίου στο ύψος της οδού Μπενάκη. Ο οδηγός παρότι υπέστη φθορές το παρμπρίζ κράτησε την ψυχραιμία του και κατάφερε να διαφύγει, ενώ δεν σημειώθηκε τυχόν τραυματισμός των επιβαινόντων

Στόχος κουκουλοφόρων έγινε λίγο πριν τις 7 το πρωί, λεωφορείο στο οποίο επέβαινε κόσμος που κατευθύνεται στην Θεσσαλονίκη και θέλει να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Καθώς το λεωφορείο που ήταν γεμάτο επιβάτες περνούσε από την οδό Πανεπιστημίου, στο ύψος της οδού Μπενάκη, ομάδα κουκουλοφόρων τους επιτέθηκε με «βροχή» από πέτρες.

Ο οδηγός παρότι υπέστη φθορές το παρμπρίζ κράτησε την ψυχραιμία του και κατάφερε να διαφύγει, ενώ δεν σημειώθηκε τυχόν τραυματισμός των επιβαινόντων. Αμέσως μετά το περιστατικό οι ταραξίες τράπηκαν σε φυγή προς τα Εξάρχεια.

Σημειώνεται πως στη μία το μεσημέρι η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης διοργανώνει «αντιεθνικιστική» συγκέντρωση όπως την αποκαλεί στην Καμάρα, ενάντια στην συγκέντρωση που γίνεται για την Μακεδονία.

Για τον λόγο αυτό θα είναι αυστηρή η παρουσία της Αστυνομίας ώστε να μην επιτρέψει να έρθουν αντιμέτωπες οι δύο πλευρές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα