Συναγερμός στη Λαμία: “Υγειονομική βόμβα” με 50 κρούσματα σε Γηροκομείο – Όλοι οι τρόφιμοι θετικοί

Συναγερμός στη Λαμία: “Υγειονομική βόμβα” με 50 κρούσματα σε Γηροκομείο – Όλοι οι τρόφιμοι θετικοί
Κρούσματα κορονοϊού σε γηροκομείο στη Λαμία lamianow.gr

Θετικοί στον κορονοϊό όλοι οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι σε γηροκομείο της Λαμίας, αλλά και έξι άτομα από το προσωπικό. Επέμβαση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Νέος συναγερμός στις Υγειονομικές Αρχές και Εισαγγελική παρέμβαση για το Γηροκομείο στη Λαμία.

Εξαιρετικά δυσάρεστα είναι τα αποτελέσματα από τα νέα μοριακά τεστ που έγιναν στο Γηροκομείο Λαμίας που πριν μερικές ημέρες είχε δώσει 18 κρούσματα κορονοϊού εκ των οποίων τα 14 σε περιθαλπόμενους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, 35 ακόμη δείγματα επέστρεψαν θετικά, συμπληρώνοντας το τρομακτικό παζλ του κορονοϊού που θέλει όλους τους ηλικιωμένους τρόφιμους να νοσούν με covid-19, αλλά και έξι άτομα από το προσωπικό.

Στο σύνολο έχουμε τουλάχιστον 50 άτομα (κάποια τεστ ήταν επαναληπτικά) θετικά στην covid-19, μετατρέποντας τη δομή σε πραγματική «υγειονομική βόμβα».

Πρόκειται για τη χειρότερη δυνατή εξέλιξη και θα αναζητηθούν ευθύνες, αφού ήδη έχει επέμβει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Υπενθυμίζεται, ότι αρχικά ανιχνεύθηκε μόνο μία υπάλληλος θετική και σε ελάχιστες ημέρες και παρά το «καμπανάκι κινδύνου» φτάσαμε στα 18 και πλέον σχεδόν στα 50 κρούσματα κορονοϊού σε μια κλειστή Δομή όπως είναι το Γηροκομείο.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ρεκόρ κρουσμάτων σήμερα η Φθιώτιδα

Δυστυχώς η Φθιώτιδα το τελευταίο 24ωρο είχε νέο ρεκόρ κρουσμάτων, αφού ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 49 νέα κρούσματα. Φυσικά μέσα σε αυτά είναι τα 35 νέα κρούσματα στο γηροκομείο, τα κρούσματα στους αστυνομικούς και κάποια ακόμα που προέρχονται από ιχνηλατήσεις επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα