Συναγερμός στις Σέρρες για τον κορονοϊό – Έκτακτα μέτρα ανακοίνωσε ο Δήμος

Συναγερμός στις Σέρρες για τον κορονοϊό – Έκτακτα μέτρα ανακοίνωσε ο Δήμος
Το νοσοκομείο Σερρών Eurokinissi

Ο δήμαρχος Σερρών ανακοίνωσε μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό μετά την έξαρση των κρουσμάτων - Τι ζητά από τις αρμόδιες αρχές.

Τη λήψη έκτακτων μέτρων για την προστασία των δημοτών και του προσωπικού του Δήμου Σερρών από τη μετάδοση του κορονοϊού ανακοίνωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης όπως γράφει το voria.gr.

Ο κ.Χρυσάφης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την επιβολή τοπικού lockdown στις Σέρρες εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων και απηύθυνε έκκληση προς όλους τους πολίτες να επιδείξουν ατομική και κοινωνική ευθύνη λαμβάνοντας αυστηρά μέτρα προφύλαξης.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Υπενθυμίζεται πως έξι κρούσματα έχουν εντοπιστεί σε φοιτητές και φοιτήτριες του ΤΕΦΑΑ Σερρών, όπως ανακοίνωσε το ΑΠΘ.

«Από το πρωί είμαστε σε συνεχείς συσκέψεις στο Δημαρχείο Σερρών για τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ανάσχεση της πορείας μετάδοσης του κορωνοϊού που τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη το τελευταίο δεκαήμερο. Δεν θα κάνουμε καμία έκπτωση για την προστασία της υγείας των συμπολιτών μας.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε συμμάχους όλους τους πολίτες, που θα πρέπει να δείξουν επιτέλους στάση ευθύνης. Σε λίγες ημέρες μπορεί τα κρούσματα να φθάσουν σε τριψήφιο νούμερο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα