Σύνταγμα: Ανέβηκε με το αγροτικό του στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και απειλούσε οτι θα βάλει φωτιά

Σύνταγμα: Ανέβηκε με το αγροτικό του στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και απειλούσε οτι θα βάλει φωτιά
To αγροτικό που ανέβηκε στο χώρο όπου βρίσκεται το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη INTIME

Πρωτοφανές περιστατικό έξω από τη Βουλή. Οδηγός ανέβηκε με το φορτηγάκι του στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη απειλώντας πως θα βάλει φωτιά. Συνελήφθη και θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Υπό ψυχιατρική εξέταση και πραγματογνωμοσύνη θα περάσει ο 58χρονος αγρότης που συνελήφθη από την Κρατική Ασφάλεια το πρωί στην Πλατεία Συντάγματος από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου ανέβηκε με το αγροτικό του φορτηγάκι έκανε ελιγμούς και απειλούσε πως θα βάλει φωτιά.

Στο όχημά του έφερε συνθήματα όπως «οι Τούρκοι κυβερνάνε την Ελλάδα» και άλλα ακατάληπτα και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

NEWS 24/7

Ως προς τα μπιτόνια που είχε στην καρότσα του αγροτικού του, αυτά ήταν δύο άδεια, ένα με νερό και μία σχεδόν άδεια φιάλη υγραερίου με μικρή ποσότητα υγραερίου.

Το αγροτικό μπροστά απο το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Eurokinissi

Το πρωί η Λεωφόρος Αμαλίας έκλεισε για λίγη ώρα καθώς ο 58χρονος είχε ανέβη με το όχημά του στον χώρο όπου βρίσκεται το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

To αγροτικό που ανέβηκε στο χώρο όπου βρίσκεται το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη Eurokinissi

 

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο πυροτεχνουργών του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) για να πραγματοποιήσει σχετικό έλεγχο.

TATIANA BOLARI/EUROKINISSI

Το όχημα απομακρύνθηκε άμεσα και ο 58χρονος οδηγός του, ο οποίος φέρεται να είναι αγρότης από την Καλαμάτα, συνελήφθη και κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

NEWS 24/7

 
NEWS 24/7

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα