Συνεχίζονται οι συλλήψεις οδηγών πούλμαν που εκμεταλλεύονται πρόσφυγες

Πρόσφυγες στα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ, με την ελπίδα να καταφέρουν να περάσουν στη γειτονική χώρα την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016. Μόλις 337 πρόσφυγες πέρασαν στην ΠΓΔΜ το τελευταίο 24ωρο, την ώρα που στον καταυλισμό της Ειδομένης υπολογίζεται ότι βρίσκονται στην αναμονή πάνω από 12.000 άτομα περιμένοντας τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Πρόσφυγες στα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ, με την ελπίδα να καταφέρουν να περάσουν στη γειτονική χώρα την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016. Μόλις 337 πρόσφυγες πέρασαν στην ΠΓΔΜ το τελευταίο 24ωρο, την ώρα που στον καταυλισμό της Ειδομένης υπολογίζεται ότι βρίσκονται στην αναμονή πάνω από 12.000 άτομα περιμένοντας τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Άλλος ένας οδηγός Δ.Χ. λεωφορείου, που μετέφερε μετανάστες, συνελήφθη στον Πειραιά για υποκλοπή μεταφορικού έργου

Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πειραιά, κατελήφθη χθες το βράδυ στον Πειραιά, ένας 46χρονος Έλληνας, οδηγός Δ.Χ. λεωφορείου, να μεταφέρει 45 Σύρους πρόσφυγες, διοργανώνοντας ο ίδιος οδική μεταφορά αλλοδαπών επιβατών στην Ειδομένη, χωρίς να διαθέτει άδεια γενικού τουρισμού για να διοργανώνει τουριστικές και έκτακτες μεταφορές.

Ο οδηγός συνελήφθη και με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, για υποκλοπή μεταφορικού έργου, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

SHARE:

24Media Network