Συνελήφθη ο δικηγόρος Τάκης Ζώτος επειδή έσβηνε συνθήματα της Χρυσής Αυγής

Συνελήφθη ο δικηγόρος Τάκης Ζώτος επειδή έσβηνε συνθήματα της Χρυσής Αυγής

Ο δικηγόρος Τάκης Ζώτος, ο οποίος έχει διατελέσει μέλος της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της ΧΑ, συνελήφθη επειδή έσβηνε σε τοίχο, σύνθημα της οργάνωσης. "Είναι προσβολή για όλους και ειδικά για την πόλη του Καρπενησίου" δηλώνει στο News 24/7

Ελεύθερος με την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς σε τοίχο, αφέθηκε πριν λίγη ώρα ο δικηγόρος Τάκης Ζώτος, που συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης την ώρα που έβαφε με σπρέι συνθήματα της Χρυσής Αυγής στο Καρπενήσι.

Σύμφωνα με όσα είπε στο NEWS 24/7, o κ.Ζώτος επισκέφτηκε το Καρπενήσι -τον τόπο καταγωγής της γυναίκας του- όταν είδε σε τοίχο στην είσοδο της πόλης γραμμένα συνθήματα της Χρυσής Αυγής μαζί με σβάστικες. Σήμερα, όπως μας είπε, αγόρασε σπρέι και πήγε να σβήσει τα συνθήματα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από την αστυνομία.

“Ο Δήμος κακώς άφησε τα συνθήματα τόσες μέρες και δεν τα έσβησε. Είναι στην είσοδο της πόλης και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Αυτά τα συνθήματα είναι ντροπή και προσβολή για όλους και ειδικά για το Καρπενήσι που κάηκε από τους ναζί. Το σπίτι που μένω κάηκε από τους ναζί.” μας είπε.

Ο εισαγγελέας του απήγγειλε την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς σε τοίχο, και διέταξε να αφεθεί ελεύθερος λόγω της δικηγορικής του ιδιότητας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα