Συνεργασία ΟΑΣΑ - Μετσόβειου Πολυτεχνείου για τον έλεγχο των κτιρίων του Ομίλου

Συνεργασία ΟΑΣΑ - Μετσόβειου Πολυτεχνείου για τον έλεγχο των κτιρίων του Ομίλου

"Προάγγελο μιας ευρύτερης κοινής δράσης που θα οδηγήσει και στην καταξίωση των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας", χαρακτήρισε την συνεργασία ο πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΣΑ

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του ΟΑΣΑ και του Εργαστηρίου Αστικού Περιβάλλοντος της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με αντικείμενο τη διερεύνηση των δυνατοτήτων τεχνικής και επιστημονικής στήριξης όσον αφορά την επαναχρησιμοποίηση κτιρίων ιδιοκτησίας του Ομίλου ΟΑΣΑ (ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ) που θα κριθούν κατάλληλα για την εξυπηρέτηση της στέγασης των υπηρεσιών του.

Το πρωτόκολλο συνεργασίας από πλευράς ΟΑΣΑ υπέγραψε ο Πρόεδρος του ΔΣ του Οργανισμού Τάσος Ταστάνης και από πλευράς ΕΜΠ ο Αναπληρωτής Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Αστικού Περιβάλλοντος της Σχολής Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ Νίκος Μπελαβίλας.

Στις δηλώσεις του, ο πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΣΑ, Τάσος Ταστάνης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή της συμφωνίας, χαρακτηρίζοντας το ΕΜΠ ένα από τα σπουδαιότερα δημόσια Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας με διεθνή αναγνώριση.

“Πιστεύουμε ότι η υπογραφή αυτού του πρωτοκόλλου, πέρα από τα αναμενόμενα πρακτικά αποτελέσματα που θα επιφέρει, θα είναι προάγγελος μια ευρύτερης παραγωγικής κοινής δράσης που θα οδηγήσει και στην καταξίωση των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας” πρόσθεσε ο κ. Ταστάνης.

SHARE:

24Media Network