Σύρος: Στο Αστυνομικό τμήμα ο Άγιος Βασίλης

Σύρος: Στο Αστυνομικό τμήμα ο Άγιος Βασίλης

Το έλκηθρο του Αϊ Βασίλη χάλασε, τα ελάφια αρρώστησαν και ανέλαβε δράση η Αστυνομία της Σύρου

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων πέρασε το απόγευμα της παραμονής Χριστουγέννων, ο Αη Βασίλης! Όχι δεν συνελήφθη ο αγαπημένος Άγιος των μικρών παιδιών, αντιθέτως ήρθε στο νησί μας για καλό σκοπό.

Με μεγάλη χαρά και προθυμία αστυνομικοί της Σύρο συνόδεψαν τον Άγιο με περιπολικά και μηχανές μέχρι την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων, για να μοιράσει τα δώρα του στα παιδιά.

Σύρος: Στο Αστυνομικό τμήμα ο Άγιος Βασίλης

Μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτούλα διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων για τα παιδιά των Αστυνομικών στην Σύρο. Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή έγινε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α Κυκλάδων, όπου συγκεντρώθηκαν όλα τα παιδάκια και μάλιστα το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Ο Αη – Βασίλης τους μοίρασε δώρα, ενώ η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων έδωσε δωροεπιταγες σε όλα τα παιδιά των Αστυνομικών σε όλες τις Κυκλάδες (παιδιά μέχρι ΣΤ Δημοτικού). Η Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων είχε φροντίσει και για τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα και γλυκά για μικρούς και μεγάλους.

Οι αστυνομικοί είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και σε κλίμα συναδελφικότητας να ανταλλάξουν ευχές για τα Χριστούγεννα μαζί με τα παιδιά τους!

ΠΗΓΗ CYCLADES24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μηχανή του Χρόνου: Κάλαντα: Η ιστορία πίσω από το έθιμο

Ο Μπιλ Γκέιτς έγινε o 'Άη βασίλης' μιας αθεράπευτα φιλόζωης

SHARE:

24Media Network