Σύρραξη στην Πρέβεζα για πανό της Χρυσής Αυγής

Σύρραξη στην Πρέβεζα για πανό της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε για τα δύο επεισοδιακά περιστατικά που διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στην Πρέβεζα και στην περιοχή του Φόρου

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του pamepreveza, δύο επεισόδια εκτυλίχθηκαν χθές το βράδυ στην Πρέβεζα και στην περιοχή του Φόρου.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 12 το βράδυ δύο νεαροί προσπάθησαν να κατεβάσουν πανό της Χρυσής Αυγής που είχε αναρτηθεί στον κόμβο στον Φόρο.

Σε καφετέρια κοντά στον κόμβο βρίσκονταν μέλη της Χρυσής Αυγής τα οποία όταν αντιλήφθηκαν τους νεαρούς επενέβησαν προκειμένου να τους εμποδίσουν. Ακολούθησε λεκτική διαμάχη μέχρι που στο σημείο έφτασαν περιπολικά της αστυνομίας. Στο επεισόδιο δεν δόθηκε συνεχεία αφού οι αστυνομικοί κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα κάνοντας συστάσεις στους εμπλεκόμενους.

Όμως τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ένα νέο επεισόδιο εκτυλίχθηκε λίγη ώρα μετά και συγκεκριμένα μετά την 1 τα ξημερώματα όταν ένας άλλος νεαρός σταμάτησε στο σημείο και επιχείρησε να σκίσει το πανό. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής επενέβησαν για δεύτερη φορά.

Κάποια άτομα όμως συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία για δεύτερη φορά.

Τρία περιπολικά έφτασαν στο σημείο προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ οι εμπλεκόμενοι στο πρόσφατο επεισόδιο μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση.

Τελικά λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα όλοι οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό αποχώρησαν από την αστυνομία χωρίς να γίνουν μηνύσεις.

Βέβαια για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το πανό δεν γλίτωσε αφού κάποιος ή κάποιοι κατάφεραν τελικά να το κατεβάσουν τις πρώτες πρωινές ώρες.

SHARE:

24Media Network