Τα γυρίζει ο Βασιλείου για το περιστατικό βιασμού: “Μου είπαν ότι θα με βρουν σε χαντάκι, γι’ αυτό δεν μίλησα”

Τα γυρίζει ο Βασιλείου για το περιστατικό βιασμού: “Μου είπαν ότι θα με βρουν σε χαντάκι, γι’ αυτό δεν μίλησα”
Ο Γιάννης Βασιλείου Papadakis Press

Μετά τον σάλο της δήλωσης ότι υπήρξε μάρτυρας βιασμού σε παλαιότερο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν, ο Γιάννης Βασιλείου ανασκεύασε, λέγοντας ότι είχε απειληθεί η ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του.

Σε νέες διευκρινιστικές δηλώσεις μετά την ωμή και συγκλονιστική παραδοχή ότι υπήρξε μάρτυρας σε περιστατικό βιασμού σε νυχτερινό κέντρο, χωρίς να επέμβει για να το αποτρέψει, αλλά ούτε και να μετανιώσει στη συνέχεια για το γεγονός ότι έμεινε άπραγος αφού “θα έμπαινα σε ξένο γήπεδο” προχώρησε ο Γιάννης Βασιλείου.

Ο γνωστός τραγουδιστής, αυτή τη φορά είπε πως ο λόγος που δεν μίλησε τότε ήταν ότι είχε απειληθεί η ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του από τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου και δράστη του βιασμού, ενώ τόνισε ότι αυτή την εξήγηση είχε δώσει και στις πρώτες του δηλώσεις, ωστόσο “κόπηκε” στο μοντάζ.

“Υπάρχει και μια συνέχεια. Όταν έγινε αυτό μπροστά στα μάτια μου έπαθα σοκ. Δεν ήξερα τι να κάνω. Όταν πήγα να φύγω, ο ιδιοκτήτης με απείλησε. Εμένα, τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Με απείλησαν οι μπράβοι και μου είπαν ότι θα με βρουν σε χαντάκι. Τι έπρεπε να κάνω, πείτε μου. Τι να έκανα; Αυτό έγινε πριν από 40 χρόνια”, ανέφερε μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Open για να προσθέσει:

“Γι’ αυτό είπα ότι δεν έχω μετανιώσει. Γι’ αυτό δεν μίλησα. Ούτε η κοπέλα μίλησε. Κι εκείνη φοβήθηκε για τη ζωή της. Το βίντεο δεν είχε συνέχεια. Ήταν κομμένο“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα