Ταύρος: Κρίσιμα 24ωρα για τον ανήλικο που παρασύρθηκε από τον προαστιακό

Ταύρος: Κρίσιμα 24ωρα για τον ανήλικο που παρασύρθηκε από τον προαστιακό
Από το σημείο του ατυχήματος στον Ταύρο INTIME NEWS

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του "Τζάνειου" νοσοκομείου παραμένει διαδωληνωμένος ο ανήλικος που παρασύρθηκε από συρμό του προαστιακού στον Ταύρο.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο ανήλικος, ηλικίας 16,5 ετών, που παρασύρθηκε από συρμό του προαστιακού στην περιοχή του Ταύρου, το βράδυ της Παρασκευής (07/04).

Ο ανήλικος παραμένει διασωληνωμένος στο “Τζάνειο” νοσοκομείο, όπου και μεταφέρθηκε μετά το ατύχημα, με τους θεράποντες ιατρούς να χαρακτηρίζουν πολύ κρίσιμη την κατάστασή του.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο νεαρός φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και κατάγματα στο σώμα του. Τα επόμενα 24ωρα είναι εξαιρετικά κρίσιμα για την κατάστασή του.

Υπενθυμίζεται ότι το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής και από τη σύγκρουση, ο ανήλικος εκτινάχθηκε αρκετά μέτρα μακριά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες και καταθέσεις που έχουν δοθεί στην αστυνομία, ο φύλακας της διάβασης αναφέρει ότι είχαν κατέβει οι μπάρες κανονικά.

Ο ίδιος είδε τον ανήλικο να κοιτάει προς το τρένο, αλλά όταν πλησίασε ο συρμός, ο ανήλικος βγήκε στις γραμμές, περιγραφή την οποία δίνουν κι άλλοι αυτόπτες μάρτυρες.

Το συμβάν ερευνάται από το ΑΤ Μοσχάτου – Ταύρου. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Από τα, μέχρι στιγμής, στοιχεία, αναφορικά με τις συνθήκες του ατυχήματος που έλαβε χώρα λίγα λεπτά μετά τις 20.00 της 7ης Απριλίου 2023, πλησίον της σιδηροδρομικής διάβασης στην περιοχή του Ταύρου, αναφέρονται τα κάτωθι:

Ανήλικος, ευρισκόμενος πλησίον της σιδηροδρομικής διάβασης, όταν κατέβηκαν οι μπάρες διακοπής της κυκλοφορίας, εισήλθε στη σιδηροδρομική γραμμή, αγνοώντας τόσο τις υποδείξεις του αρμόδιου υπαλλήλου που του σφύριζε να απομακρυνθεί όσο και τα ηχητικά σήματα της αμαξοστοιχίας που έφτανε στο σημείο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί. Άμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα