Τέμπη: Θρήνος και οδύνη στην κηδεία της 42χρονης Βάγιας από τον Τύρναβο

Τέμπη: Θρήνος και οδύνη στην κηδεία της 42χρονης Βάγιας από τον Τύρναβο
Eurokinissi

Το τελευταίο αντίο στην 42χρονη Βάγια, η οποία έχασε την ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, είπαν το πρωί του Σαββάτου (04/03) φίλοι και συγγενείς.

Στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο αποχαιρέτησαν το πρωί του Σαββάτου (04/03) φίλοι και συγγενείς την 42χρονη Βάγια, η οποία έχασε την ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η Βάγια ήταν νοσηλεύτρια στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, και το Νοσηλευτικό και Ιατρικό Προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής.

Eurokinissi

Με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου, ως ελάχιστη ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, σήμερα Σάββατο 4 Μαρτίου προτείνεται στα μέλη του συλλόγου και σε όλους τους επαγγελματίες της πόλης να κλείσουν τα καταστήματά τους στις 12.00 καθώς τελέστηκε στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης η νεκρώσιμη ακολουθία για την αδικοχαμένη 42χρονη.

Eurokinissi

Τα καταστήματα παρέμειναν κλειστά μέχρι την ολοκλήρωση της τελετής, ενώ την ίδια ώρα τα καταστήματα εστίασης είχαν κλείσει τη μουσική.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα