Τεράστια η ανταπόκριση για την Μυρτώ: Σε χρόνο ρεκόρ συγκεντρώθηκαν πάνω από 47.000 δολάρια

Τεράστια η ανταπόκριση για την Μυρτώ: Σε χρόνο ρεκόρ συγκεντρώθηκαν πάνω από 47.000 δολάρια

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου στο διαδικτυακό κάλεσμα των "Φίλων της Μυρτούς". 25.000 δολάρια χρειάζονταν, πάνω από 47.000 έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η ανταπόκριση που είχε το κάλεσμα των "Φίλων της Μυρτούς", προκειμένου να συγκεντρωθούν 25.000 δολάρια για να μπορέσει το 16χρονο κορίτσι να αποκτήσει ένα ειδικό μηχάνημα, που είναι απαραίτητο για τη διατροφή και την επικοινωνία της.

Μέσα σε λίγα 24ωρα από από τη στιγμή που "ανέβηκε" η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα youcaring.com, που δημιουργήθηκε, όχι μόνο συγκεντρώθηκε το προαναφερόμενο ποσό αλλά σχεδόν εις διπλούν.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (16/11) έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 47.300 δολάρια, με τον απλό κόσμο που προσέφερε ό,τι μπορούσε από το υστέρημα του, να δείχνει ότι παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε, υπάρχει πάντα "χώρος" για ανθρωπιά και αγάπη.

Πολλά είναι, άλλωστε, και τα μηνύματα που στέλνονται για την υγεία της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη, με ευχές το άτυχο κορίτσι να αφήσει πίσω του γρήγορα τον Γολγοθά, που της έτυχε να περάσει, και να επανέλθει γερή και δυνατή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παγκόσμιος έρανος για τη Μυρτώ: Σκληρή μάχη για την οριστική αποκατάσταση της υγείας της

Η Ομογένεια μαζεύει χρήματα για τη Μυρτώ

SHARE:

24Media Network