Θ. Καμπαγιάννης στο Ραδιόφωνο 24/7: Η δίκη της ΧΑ θα ολοκληρωθεί το 2018

Δίκη "Χρυσής Αυγής" την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017, στην αίθουσα του Εφετείου Αθηνών. Στο δικαστήριο κατέθεσε ο αστυνομικός Δημήτρης Γώγουλος για την επίθεση στο ελεύθερο κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιούπολη που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου 2013. Η κατάθεση πραγματοποιείται για την κατηγορία της διεύθυνσης της εγκληματικής οργάνωσης.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Δίκη "Χρυσής Αυγής" την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017, στην αίθουσα του Εφετείου Αθηνών. Στο δικαστήριο κατέθεσε ο αστυνομικός Δημήτρης Γώγουλος για την επίθεση στο ελεύθερο κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιούπολη που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου 2013. Η κατάθεση πραγματοποιείται για την κατηγορία της διεύθυνσης της εγκληματικής οργάνωσης. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής εξήγησε στο Ραδιόφωνο 24/7 τους λόγους για τους οποίους καθυστερεί η δίκη της Χρυσής Αυγής, το διακύβευμα της οποίας είναι η καταδίκη της ηγεσίας της ως ηθικό αυτουργό σε εγκληματικές ενέργειες

Η καταδίκη των φυσικών και ηθικών αυτουργών των επιθέσεων από μέλη της Χρυσής Αυγής είναι το μεγάλο διακύβευμα της δίκης που διεξάγεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2018, όπως δήλωσε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και στο " Live News" με τον Δημήτρη Χατζηνικόλα ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής Θανάσης Καμπαγιάννης.

«Είναι σαφές ότι είναι μια πολύ μεγάλη δίκη και είναι σαφές ότι το διακύβευμα δεν είναι απλά η καταδίκη των φυσικών αυτουργών, αυτών που τραβήξανε τα μαχαίρια. Το διακύβευμα είναι να καταδικαστούν οι ηθικοί αυτουργοί αυτών των επιθέσεων. Να καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνων και η ηγεσία της ως διευθύνουσα ομάδα μιας εγκληματικής οργάνωσης που πίσω από τον μανδύα ενός υποτίθεται νόμιμου πολιτικού κόμματος τελούσε αυτές τις εγκληματικές πράξεις» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καμπαγιάννης.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Καμπαγιάννη στο Ραδιόφωνο 24/7:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δύο χρόνια δίκη ΧΑ: 'Στη θέση των ψεύτικων λεονταρισμών, ήρθε ο φόβος'

Νικ. Αλιβιζάτος στη δίκη της ΧΑ: 'Είναι ναζιστές'

Δίκη ΧΑ. Javed Aslam: 'Πιστεύω πως οι βουλευτές έλεγαν στα μέλη τί να κάνουν'

SHARE: