Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Στον θάνατο της Τζωρτζίνας και στην Πάτρα στρέφονται οι αστυνομικές έρευνες

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Στον θάνατο της Τζωρτζίνας και στην Πάτρα στρέφονται οι αστυνομικές έρευνες
Οι γονείς των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα INTIME NEWS

Στην Πάτρα εστιάζουν οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα. Τι εξετάζουν οι αρχές για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα έρχονται στη δημοσιότητα από την έρευνα της ΕΛΑΣ.

Στον τρίτο θάνατο αποκλειστικά, αυτόν της Τζωρτζίνας φαίνεται να εστιάζουν οι αστυνομικοί την έρευνά τους τη δεδομένη χρονική στιγμή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει δοθεί απάντηση για το τι έγινε με την ιατροδικαστική έρευνα για το θάνατο της Ίριδας, του 7 μηνών βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην κούνια του.

Όπως εκτιμούν οι αρχές, αν εξεταστούν ενδελεχώς ο θάνατος της Τζωρτζίνας, οι συνθήκες θανάτου και το συνολικό ιατρικό ιστορικό της θα φωτίσει τι έχει συμβεί και στα άλλα δύο παιδιά.

Μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση οι γιατροί από το Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Τζωρτζίνα, ενώ έχουν εξεταστεί οι γιατροί που έκαναν τους γενετικούς ελέγχους και έβαλαν το απινιδωτή και τον βηματοδότη από το Ωνάσειο.

Πλέον η έρευνα «πάει» στην Πάτρα, όπου οι αστυνομικοί θα υποβάλουν συγκεκριμένες ερωτήσεις στους γιατρούς του Καραμανδάνειου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει σαφής κατεύθυνση στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., καθώς έχουν προκύψει σαφείς ενδείξεις από τη μέχρι τώρα εξέταση των στοιχείων.

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν κάποιες πρώτες ενδείξεις από τις ιστολογικές εξετάσεις σε ζωτικά όργανα -κυρίως την καρδιά- της Τζωρτζίνας και αυτό που έχουμε πληροφορηθεί είναι ότι το παιδί δεν είχε πρόβλημα στην καρδιά που να εξηγεί ανακοπές ή οτιδήποτε άλλο, κάτι που είχαν πει και οι γιατροί στην Πάτρα, καθώς δεν θα άντεχε το ΚΑΡΠΑ των 50 λεπτών που έκαναν εκεί για να το κρατήσουν στη ζωή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα