Θάνατος Ζακ Κωστόπουλου: Απολογείται ο κοσμηματοπώλης – Συγκέντρωση στην Ευελπίδων

Θάνατος Ζακ Κωστόπουλου: Απολογείται ο κοσμηματοπώλης – Συγκέντρωση στην Ευελπίδων
News 24/7

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, που συνελήφθη μετά τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, στην Ομόνοια και κατηγορείται για θανατηφόρα σωματική βλάβη (κακούργημα) και επικίνδυνη σωματική βλάβη (πλημμέλημα).

Περνάει ξανά την πόρτα του ανακριτή ο κοσμηματοπώλης της οδού Γλάδστωνος μετά την προθεσμία που έλαβε χθες, Τρίτη, για τον θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου, στην Ομόνοια.

Στην Ευελπίδων προκείμενου να απολογηθεί στον Ανακριτή βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο κοσμηματοπώλης που εμφανίζεται στα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας να κλωτσά στο κεφάλι τον Ζακ Κωστόπουλο.

Μετά την προθεσμία που του έδωσε χθες ο Ανακριτής λόγω ελλείψεων στο κατηγορητήριο, ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου έφτασε σήμερα περίπου στις 08:00 το πρωί στην Ευελπίδων για να απολογηθεί.

Την ίδια ώρα, έξω από το κτίριο 9 των δικαστηρίων έχουν συγκεντρωθεί περίπου 100 άτομα, όπως και την Τρίτη, φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας φέιγ βολάν που κάνουν λόγο για δολοφονία του Ζακ Κωστοπούλου, χωρίς ωστόσο να έχει δημιουργηθεί κάποια ένταση.

Υπενθυμίζεται πως προθεσμία έως Παρασκευή έλαβε για την απολογία του ο 55χρονος ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου που συνελήφθη επίσης για συμμετοχή στον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστοπούλου, υποστηρίζοντας ότι έδρασε έτσι ώστε να εμποδίσει τον 33χρονο να βγει από το κοσμηματοπωλείο καθώς σύμφωνα με τον ίδιο κρατούσε μαχαίρι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα