Θεία Ζαφειρόπουλου: Τέτοια εγκλήματα έπρεπε να έχουν καταστεί αδιανόητα

Δικηγόρος πυροβολήθηκε από αγνώστους σήμερα το βράδυ στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού στο Κολωνάκι. Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Δικηγόρος πυροβολήθηκε από αγνώστους σήμερα το βράδυ στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού στο Κολωνάκι. Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Η πρώτη ανακοίνωση απ' την οικογένεια του δικηγόρου που έπεσε θύμα δολοφονίας μέσα στο γραφείο του

«Στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από δεκάδες κάμερες, σε ώρα εργασίας, δυο αδίστακτοι εγκληματίες μπαίνουν σε ένα γραφείο, κλειδώνουν τους παριστάμενους και δολοφονούν με σιγαστήρα έναν πατέρα που κάνει τη δουλειά του» τονίζει σε δήλωσή της για την αποτρόπαιη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, χθες βράδυ, μέσα στο γραφείο του, η θεία του Ντάνα Ζαφειροπούλου.

«Ο Μιχάλης Επαμ. Ζαφειρόπουλος, εγγονός Δικαστή, γιος Δικηγόρου και υπηρέτης της Θέμιδας δεν θα ξαναμιλήσει με τα παιδιά του. Σε κάποιους από εμάς σήμερα δεν αρκεί ότι σε Κράτη Δικαίου οι εγκληματίες βρίσκονται, συλλαμβάνονται και τιμωρούνται. Τέτοια εγκλήματα, όπως και τόσα άλλα, έπρεπε να έχουν καταστεί αδιανόητα. Και αυτό δεν αφορά μόνο τη δική μας οικογένεια. Αφορά κάθε οικογένεια», σημειώνει η ίδια, στην πρώτη δημόσια δήλωση απ' την οικογένεια του θύματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζαφειρόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΔΣΑ: Αποχή για μία εβδομάδα σε ένδειξη πένθους

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

Άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του - Μαφιόζικο έγκλημα βλέπει η ΕΛΑΣ

SHARE:

24Media Network