Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε διαρρήκτες οχημάτων

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε  διαρρήκτες οχημάτων
Αστυνομία Eurokinissi

Ο αστυνομικός δήλωσε την ιδιότητά του, οι δύο άντρες τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως τους ακινητοποίησε και τους συνέλαβε σε κοντινή απόσταση.

Στη σύλληψη δύο Αλγερινών, ηλικίας 31 και 33 ετών, προχώρησε το βράδυ της Κυριακής (10/1) στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας στην ανατολική Θεσσαλονίκη αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το thestival, ο αστυνομικός αντιλήφθηκε ότι οι δύο δράστες προσέγγισαν σταθμευμένο αυτοκίνητο και ενεργώντας από κοινού, ο πρώτος διήλθε μπροστά από τον οδηγό τη στιγμή που αποβιβαζόταν και ο δεύτερος κρατούσε ανοιχτή οπίσθια θύρα του οχήματος προκειμένου να μην καταστεί δυνατή η ασφάλισή του, έχοντας ως σκοπό την αφαίρεση αντικειμένων.

Όταν ο αστυνομικός δήλωσε την ιδιότητά του, οι δύο άντρες τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως τους ακινητοποίησε και τους συνέλαβε σε κοντινή απόσταση.

Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου προέκυψε ότι οι συλληφθέντες το Δεκέμβριο του 2020 διέρρηξαν δύο αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης, αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα