Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε στο κρατητήριο ο Γεωργιανός που σκότωσε τη σύντροφό του

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε στο κρατητήριο ο Γεωργιανός που σκότωσε τη σύντροφό του
Ο 48χρονος γυναικοκτόνος οδηγείται στον εισαγγελέα Eurokinissi

Νεκρός στο κρατητήριο εντοπίστηκε ο 48χρονος Γεωργιανός που είχε δολοφονήσει την 56χρονη σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη. Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος.

Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στα κρατητήρια της Ασφάλειας στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης ο 48χρονος Γεωργιανός που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 56χρονης συντρόφου του στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης.

Ο 48χρονος φαίνεται πως χρησιμοποίησε για αυτοσχέδιο βρόγχο μία γάζα με την οποία είχε τυλιγμένο το χέρι του και απαγχονίστηκε με αυτήν.

Για το περιστατικό αναμένεται να ζητηθεί διοικητική έρευνα για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες από το προσωπικό που ήταν υπεύθυνο για την φύλαξη των κρατουμένων.

Ο Γεωργιανός είχε ζητήσει και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Εις βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, βία κατά υπαλλήλων, δήλωση ψευδών στοιχείων και φθορά σε πράγματα με φωτιά.

Το χρονικό της δολοφονίας

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας (23/08) ο 48χρονος άνδρας δολοφόνησε την 56χρονη σύντροφό του, μέσα στο διαμέρισμά της, μετά από έναν ακόμη έντονο τσακωμό για την συνήθειά του να πίνει πολύ, κάτι που τον έκανε και εξαιρετικά βίαιο σε βάρος της.

Ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του διέφυγε από το σημείο και ύστερα από πολύωρες αναζητήσεις εντοπίστηκε στην Καλαμαριά και προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όταν συνήλθε από το αλκοόλ και ήταν σε θέση να καταθέσει, ομολόγησε τις πράξεις του που τις απέδωσε στους συχνούς τσακωμούς που είχε με την σύντροφό του για την συνήθειά του να πίνει.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως στην Ελλάδα είχε έρθει το τελευταίο 4μηνο από την χώρα του, κάνοντας χρήση των στοιχείων του δίδυμου αδερφού του που διαμένει στην Γεωργία, καθώς εκείνος απασχολούσε τις Αρχές στην χώρα του για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σημειώνεται, ότι κατά την διαφυγή του από την σκηνή του εγκλήματος προσπάθησε να ξεφορτωθεί και να καταστρέψει την ταυτότητα του θύματος, ένα έγγραφό του και ένα κινητό τηλέφωνο, βάζοντάς τους φωτιά σε κοντινή οικοδομή.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα. Κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία, οπλοχρησία, φθορά πράγματος με φωτιά, βία κατά υπαλλήλου, ψευδή δήλωση στοιχείων. Ενώπιον του εισαγγελέα φέρεται πως ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και διέπραξε το έγκλημα όταν η γυναίκα του είπε να διακόψουν τη σχέση τους, όπως αναφέρει το GRtimes.

Ο 48χρονος είχε ζητήσει και πήρε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.

Η στιγμή της σύλληψης του δράστη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα