Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία κατά της απαγόρευσης της μουσικής στον Λευκό Πύργο

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία κατά της απαγόρευσης της μουσικής στον Λευκό Πύργο
thesstoday

Διαμαρτυρία κατά της απαγόρευσης της μουσικής πραγματοποιούν εκατοντάδες εργαζόμενοι του κλάδου της εστίασης μπροστά από τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.

Εκατοντάδες εργαζόμενοι και μέλη του Σωματείου Δισκοθετών Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν μπροστά από τον Λευκό Πύργο, για να διαμαρτυρηθούν κατά της απαγόρευσης της μουσικής στους χώρους εστίασης.

Οι εργαζόμενοι, όπως αναφέρει το thesstoday, κρατούν ένα πανό που γράφει “No Music No life”, ενώ ζητούν να αποσυρθεί άμεσα το μέτρο απαγόρευσης της μουσικής και ταυτόχρονα να δοθεί αποζημίωση από την πρώτη μέρα αναστολής εργασίας τους.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Δισκοθετών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Καλτσάς, σε δηλώσεις του επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι “ζητάμε να ανοίξει η μουσική στην εστίαση και να δοθεί αποζημίωση για την αναστολή εργασίας. Έχουμε μείνει ξεκρέμαστοι”, τόνισε ο ίδιος, χαρακτηρίζοντας το μέτρο ως “άδικο”.

“Μας έχουν κλείσει εμάς, ενώ την ίδια ώρα διεξάγονται συναυλίες με χιλιάδες άτομα”, αναφέρει. Συνολικά, σύμφωνα με τον κ. Καλτσά, 300 εργαζόμενοι έχουν μείνει χωρίς εργασία, ενώ, περίπου 200 καταστήματα έχουν μείνει κλειστά ή παρουσιάζουν μειωμένο τζίρο εξαιτίας της απαγόρευσης της μουσικής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα