Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 21χρονος οδηγός που παρέσυρε τον διανομέα – Ασκήθηκε ποινική δίωξη

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 21χρονος οδηγός που παρέσυρε τον διανομέα – Ασκήθηκε ποινική δίωξη
Τροχαίο ατύχημα με νεκρό διανομέα

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε την Κυριακή (31/10) ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον 47χρονο διανομέα. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη και αφέθηκε ελεύθερος.

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε την Κυριακή (31/10) ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον 47χρονο διανομέα το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος, με την ημερομηνία να μην έχει γίνει προς το παρόν γνωστή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το Grtimes.

Συνάδελφοί του, διανομείς έχουν προγραμματίσει για τις 9 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ενώ στις 11:00 μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων θα πραγματοποιήσουν για τον ίδιο λόγο μηχανοκίνητη πορεία με αφετηρία το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, συγκεκριμένα στις 23:50, στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου.

Ο οδηγός του ΙΧ, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, εμβόλισε τη μηχανή, τραυμάτισε και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον αναβάτη του.

Ο διανομέας μεταφέρθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα μετά, κατέληξε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο οδηγός του αυτοκινήτου ενώ αρχικά είχε εγκαταλείψει τον τόπο του δυστυχήματος, επέστρεψε και συνελήφθη, ενώ κατά τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα.

Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός του ΙΧ

Ο 21χρονος οδηγός που, σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος πέρασε τρία κόκκινα φανάρια, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Η ταχύτητα με την οποία οδηγούσε ήταν μεγάλη, ωστόσο από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας δεν φαίνεται να προκύπτει πως έκανε κόντρα με άλλο πολυτελές όχημα μάρκας Πόρσε, όπως έχει αναφερθεί σε δημοσιεύματα.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως ο 21χρονος είχε δανειστεί το όχημα από συγγενικά του πρόσωπα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα