Επεισόδια στο ΑΠΘ με έναν τραυματία

’δειοι οι χώροι και τα πάρκιγκ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της Ημέρας χωρίς Αυτοκίνητο.Θεσσαλονίκη . Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010 ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Τα επεισόδια έγιναν στο ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το μεσημέρι, όταν ομάδα αγνώστων μπήκε στο χώρο του πανεπιστημιακού γυμναστηρίου, προκαλώντας μικροζημιές.

Από τις συμπλοκές που σημειώθηκαν τραυματίστηκε ένας φοιτητής.

Η διοίκηση της Σχολής θα κάνει προκαταρκτική εξέταση - με απόφαση του πρυτανικού συμβουλίου - για να διερευνήσει το περιστατικό αλλά και αδικήματα που ενδεχομένως διαπράχθηκαν.

Το πρυτανικό συμβούλιο που συνεδρίασε καταδίκασε το περιστατικό ως ξένο προς την ακαδημαϊκή ζωή, αλλά και κάθε μορφή βίας, και προτρέπει την πανεπιστημιακή κοινότητα να συμβάλει με κάθε τρόπο στην αποφυγή παρόμοιων φαινομένων.

Παρόμοιο περιστατικό έγινε το πρωί στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όταν ομάδα αγνώστων μπήκε στο ισόγειο και προκάλεσε ζημιές σε υλικό φοιτητικών παρατάξεων.

Συμπλοκές μεταξύ φοιτητών έγιναν και κατά την χθεσινή εκλογική διαδικασία στο ΤΕΙ για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του νέου Συμβουλίου Διοίκησης.

SHARE:

24Media Network