Θεσσαλονίκη: Γάζωσαν το πρατήριο του προέδρου Βενζινοπωλών

Θεσσαλονίκη: Γάζωσαν το πρατήριο του προέδρου Βενζινοπωλών
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Eurokinissi

Επίθεση με σφαίρες σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, με στόχο το πρατήριο του Προέδρου Βενζινοπωλών, Θεμιστοκλή Κιουρτζή.

Επίθεση με σφαίρες σημειώθηκε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο βενζινάδικο του προέδρου των Βενζινοπωλών της πόλης, Θεμιστοκλή Κιουρτζή.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα, όταν άγνωστος προσέγγισε το πρατήριο και άρχισε να πυροβολεί.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η στιγμή της επίθεσης έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στο βενζινάδικο το οποίο την ώρα των πυροβολισμών ήταν κλειστό.

Το πρατήριο υγρών καυσίμων του κ. Κιουρτζή βρίσκεται σε σχετικά απομακρυσμένη περιοχή, στο δρόμο Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, στην παλιά εθνική οδό.

Ο ίδιος σοκαρισμένος αναμένει τι θα προκύψει από την αστυνομική έρευνα, καθώς πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση και δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Τουλάχιστον οκτώ πυροβολισμοί – Είχε δεχτεί επίθεση και το 2020

Σύμφωνα με το GRTimes, αυτή την ώρα στο πρατήριο βρίσκεται το προσωπικό της σήμανσης προκειμένου να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τη συγκεκριμένη επίθεση, το όπλο της οποίας πιθανολογείται ότι είναι ένα καλάσνικοφ, το οποίο βρέθηκε σε κοντινή από το πρατήριο απόσταση.

Ο άγνωστος φέρεται να πυροβόλησε τουλάχιστον οκτώ φορές προς το πρατήριο, με τις βολίδες να διαπερνούν τα τζάμια της επιχείρησης, η οποία εκείνη την ώρα ήταν κλειστή.

Αυτή πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται επίθεση το εν λόγω πρατήριο. Όπως αναφέρει το GRTimes, είχε γίνει στόχος και άλλης επίθεσης πριν από λίγο καιρό χωρίς ωστόσο το συγκεκριμένο συμβάν να είχε δημοσιοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, η επίθεση είχε σημειωθεί τον Δεκέμβριο του 2020 με δύο χειροβομβίδες οι οποίες δεν είχαν σκάσει παρότι είχαν απασφαλιστεί και τις οποίες είχε περισυλλέξει κλιμάκιο στρατιωτικών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα