Θεσσαλονίκη: Κλειστές υπηρεσίες στο Δικαστικό Μέγαρο λόγω κορονοϊού

Θεσσαλονίκη: Κλειστές υπηρεσίες στο Δικαστικό Μέγαρο λόγω κορονοϊού

Δύο γραφεία του Πρωτοδικείου και μια αίθουσα του Ειρηνοδικείου έκλεισαν σήμερα λόγω κρούσματος κορονοϊού που προέκυψε στα Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Μια δικηγόρος βρέθηκε θετική στον κορονοϊό ύστερα από ιατρική εξέταση που έκανε και ενημέρωσε τη διοίκηση των δικαστηρίων ότι είχε επισκεφτεί τους συγκεκριμένους χώρους.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και η Πολιτική Προστασία που συνέστησε να ληφθούν προληπτικά μέτρα. Η διοίκηση του Δικαστικού Μεγάρου ζήτησε τη συνδρομή του Δήμου Θεσσαλονίκης έτσι ώστε να διαθέσει ειδικό συνεργείο και να γίνει απολύμανση στα εν λόγω δύο γραφεία και στη δικαστική αίθουσα, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Παράλληλα, ύστερα από έγγραφη παραγγελία του υπουργείου Δικαιοσύνης, συνεδρίασε η Επιτροπή του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης για την οργάνωση όλων των υπηρεσιών (Ειρηνοδικείου, Πρωτοδικείου , Εφετείου, Εισαγγελιών Πρωτοδικών και Εφετών κλπ). Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η λήψη προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση ενδεχόμενης μετάδοσης του κορωνοϊού στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη, Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network